Έφη Σαρρή: «Μου έχουν κάνει δώρο ένα σπορ αυτοκίνητο. Όχι θαυμαστής, δεν είμαι και η… Μαντόνα»
Showbiz

Έφη Σαρρή: «Μου έχουν κάνει δώρο ένα σπορ αυτοκίνητο. Όχι θαυμαστής, δεν είμαι και η… Μαντόνα»

MEGA Καλημέρα: Η Έφη Σαρρή αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Mega πως της αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα, αλλά τα έχει συνδυάσει με τη δουλειά.

Από τις ωραιότερες εκπλήξεις που της έχουν κάνει είναι να βρίσκεται με πολλούς φίλους και να πέφτουν μέσα… στην πισίνα.

«Δεν συνηθίζω να στολίζω χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά κάποιες γωνίες του σπιτιού. Δεν έχω πάρει ποτέ χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι μου», είπε και συνέχισε:

«Το ωραιότερο δώρο που μου έχουν κάνει τα Χριστούγεννα είναι ένα σπορ αυτοκίνητο. Δεν ήταν από θαυμαστή, δεν είμαι και η… Μαντόνα. Δεν συνηθίζω να κάνω δώρα, το θεωρώ γρουσουζιά, μόνο δέχομαι. Δεν νομίζω ότι οι άντρες χρειάζονται δώρα, οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες. Ο άντρας είναι πιο… μπρουτάλ για να του πάρεις δώρο. Ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο δώρο που είχα λάβει ήταν ένα δαχτυλίδι πολλών καρατίων».

«Είχα ζητήσει από τον Άη Βασίλη έναν κούκλο μεγάλο και μου τον έφεραν. Πλέον δεν με ενδιαφέρουν οι κούκλοι, αλλά τα κουκλίστικα μυαλά. Ένας κούκλος ποτέ δεν ήταν η προτεραιότητά μου, πάντα κοίταζα τον χαρακτήρα. Έχω υπάρξει σε σχέση με γνωστό άτομο και δεν το μάθατε ποτέ.

Η φιλοσοφία που έχω είναι πως όλα τα παιδιά του κόσμου είναι και δικά μας. Μπορώ να προσφέρω αγάπη και χαρά σε παιδιά που δεν τα έχω γεννήσει εγώ. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου που δεν έχω κάνει δικά μου παιδιά, δεν θα μπορούσα να το υπηρετήσω», κατέληξε η Έφη Σαρρή.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved