Ε. Αρβανιτάκη: Αισθάνομαι εξαπατημένη!
Showbiz

Ε. Αρβανιτάκη: Αισθάνομαι εξαπατημένη!

Στην Ελευθερία οφείλουμε πολλές σημαντικές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού.

Τρυφερή και δυναμική, ανήσυχη και τολμηρή μας έχει προσφέρει μοναδικές ερμηνείες τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια. Πρωτοποριακή, αλλά και ιδιαίτερα δημοφιλής κατάφερε να ακολουθεί τις μουσικές ανησυχίες της και να τις μοιράζεται με ένα πιστό και μεγάλο κοινό.
Την πέτυχα στις πρόβες για το «ΠΑΛΛΑΣ». Όπως πάντα να ψάχνει, να δοκιμάζει, να πειραματίζεται και να φροντίζει και την τελευταία λεπτομέρεια για μια άψογη παράσταση. «Δεν ήθελα φέτος να πάω σε club» εξομολογείται στο newsbomb.gr. «Στον συναυλιακό χώρο μπορείς να πεις και άλλα πράγματα».
Η παράσταση λέγεται «και όλα αρχίζουν αλλιώς» και ίσως αυτό να είναι και μια ευχή στις μέρες που ζούμε. «Είναι μια περίοδος που σε βγάζει γενικώς από τα ρούχα σου. Δεν ξέρεις που να ανοίξεις και τι να δεις».
Με την Ελευθερία χαίρεσαι να κουβεντιάζεις γιατί μέσα από το ήρεμο λόγο της ξεδιπλώνεται η καθαρή σκέψη ενός ανθρώπου που βλέπει, ακούει, προβληματίζεται. «Αυτό που με ενοχλεί είναι πως έχει καταντήσει η κοινωνία. Αισθάνομαι εξαπατημένη ως πολίτης! Είναι τρομερό η χώρα να βαδίζει στο χείλος του γκρεμού και να μην τόχω πάρει χαμπάρι! Και να με καθησυχάζουν οι πάντες. Και να έρχεται μια ωραία πρωία και να καταρρέουν τα πάντα. Και να γίνονται όλα αυτά ατιμωρητί! Το χειρότερο είναι πως σε έχουνε κάνει να νοιώθεις ότι εσύ φταις. Δεν ξέρω που ζω και πως φτάσαμε ως εδώ»!
Διαβάζει αστυνομικά μυθιστορήματα, αλλά έχει πάντα κοντά της την «Άννα Καρένινα» με σκοπό να την ξαναδιαβάσει.
Μου μιλάει για όσα είδε, άκουσε ή διάβασε και της άρεσαν αυτό τον καιρό. Ποιοι δίσκοι την εντυπωσίασαν, ποια παράσταση και ποια τηλεοπτική εκπομπή.
Ποια πράγματα θα ήθελε να έχει μαζί της αν ναυαγούσε σε ένα έρημο νησί! Και για μια σημαντική συνεργασία που σχεδιάζει…

του Αντώνη Ανδρικάκη

Πηγή: newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved