Κλέλια Ανδριολάτου: Το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της έχει στην κορυφή το πιο «girly» στολίδι
Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: Το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της έχει στην κορυφή το πιο «girly» στολίδι

Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και η Κλέλια Ανδριολάτου!

Η όμορφη ηθοποιός, την οποία αναμένουμε να δούμε ξανά στον δεύτερο κύκλο της σειράς Maestro, μπήκε σε Christmas mood και μας έδωσε την πιο ωραία ιδέα για το στολίδι της κορυφής.

klelia_andriolatou_1697794271_3217654018313397242_186597014.jpg

Πιο συγκεκριμένα όπως θα δεις και στη φωτογραφία που μοιράστηκε η ίδια στα social media, δεν έβαλε το κλασσικό αστέρι ή κάποιο αγγελάκι αλλά έναν τεράστιο κόκκινο βελούδινο φιόγκο!

Δες τη φωτογραφία

klelia-andriolaotou.jpg

«Αν μπεις στη διαδικασία να επιβεβαιώνεις αυτό που είσαι και να το εξηγείς, χάνεις χρόνο για τον εαυτό σου. Δεν θα ήθελα να το κάνω αυτό, προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη. Νιώθω αυτό που λένε πως είμαι όμορφη γιατί νιώθει η καρδιά μου όμορφα. Υπάρχουν και μέρες που η καρδιά μου είναι λυπημένη και όλα μου φταίνε. Η ομορφιά πηγάζει από μέσα», έχει πει απαντώντας για το αν έχει ανασφάλειες ενώ για την ηρωίδα της και τα κοινά τους στοιχεία έχει πει πως:

maestro-netflix.jpg

«Θεωρώ ότι έχει στοιχεία μου. Το πάθος που έχει η ηρωίδα μου για τη μουσική εγώ το έχω για την υποκριτική. Έχουμε αφομοιώσει την ωραία ενέργεια και το φως. Σε αυτό το κομμάτι ταιριάζουμε αρκετά. Τώρα ενώ στη ζωή μου λειτουργώ με πρόγραμμα, στον έρωτα -που είναι κινητήριος δύναμη- τα δίνω όλα, όπως και η τηλεοπτική Κλέλια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved