Αθηνά Σίνδου: Αγνώριστη δυο χρόνια μετά το τέλος του Bachelor! Οι μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της
Showbiz

Αθηνά Σίνδου: Αγνώριστη δυο χρόνια μετά το τέλος του Bachelor! Οι μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της

Αγνώριστη η πρώην παίκτρια του Bachelor, Αθηνά Σίνδου.

Το κορίτσι που διεκδίκησε την καρδιά του Αλέξη Παππά και δεν κατάφερε να την κερδίσει, δυο χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι είναι πραγματικά μια άλλη ενώ κάνει «καριέρα» στο Tik Tok!

athena_sindou_1639143155_2725652802854654743_1417431446.jpg

Οι αλλαγές στην εμφάνισή της είναι πολλές και μεγάλες, ωστόσο παραμένει το ίδιο γοητευτική και σέξι. Η Αθηνά Σίνδου αποφάσισε πριν από λίγο καιρό να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και συγκεκριμένα να βάψει τα μαλλιά της από κατάξανθα σε σκούρα καστανά.

Αλλαγή που άλλαξε ριζικά και το στυλ της. Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν μας αρέσει περισσότερο με ξανθά ή με σκούρα μαλλιά, όμως το σίγουρο είναι πως η 34χρονη κοπέλα ξέρει τον τρόπο για να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση.

Δες την

«Ακόμα και αν το ταξίδι στο @thebachelorgr έφτασε στο τέλος του, το ταξίδι της ζωής είναι ατελείωτο. Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά η διαδρομή. Η χαρά δεν βρίσκεται στον τερματισμό αλλά στη συμμετοχή. Στόχευε στον ουρανό, περπάτησε αργά και απόλαυσε το κάθε σου βήμα. Είναι αυτό το μικρό βήμα μαζί με όλα τα υπόλοιπα που θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σου.

Το ταξίδι αυτό λοιπόν ήταν μια μοναδική εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μέρος του. Και ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον κόσμο 💋σε όλους εσάς δηλαδή💋 που με παρακολουθείτε, έχετε στείλει και στηρίξει. Με συγκινήσατε 🥲🥰 υπόσχομαι να κρατήσω το ενδιαφέρον σας και να προσπαθήσω να κάνω την καθημερινότητα σας λίγο πιο ευχάριστη . Να θυμάστε είστε όλοι υπέροχοι, ολοκληρωμένοι και μοναδικοί ακριβώς όπως είστε. Εάν θέλετε να αλλάξετε το οτιδήποτε ή υπάρχει κάτι με το οποίο δεν είστε ευχαριστημένοι απλά κάντε το πρώτο βήμα και το δικό σας ταξίδι για να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε μόλις άρχισε ! Σας αγαπώ», είχε γράψει μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved