Κόνι Μεταξά: Η τεράστια γκαρνταρόμπα της – Το βίντεο από το δωμάτιο – ντουλάπα της
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Η τεράστια γκαρνταρόμπα της – Το βίντεο από το δωμάτιο – ντουλάπα της

Must αποτελεί πλέον το δωμάτιο – ντουλάπα σε κάθε σπίτι επώνυμης και η Κόνι Μεταξά μας ξετρέλανε!

Η όμορφη τραγουδίστρια μένει σε ένα όμορφο πολυτελές και καλόγουστο σπίτι. Το ιδιαίτερο σαλόνι της είναι κλασικό με ένα μεγάλο σύνθετο στο χρώμα του ξύλου και πάτωμα παρκέ ενώ λατρεύει την διακόσμηση και το boho στυλ, έχει γούστο και αυτό φαίνεται και από τις εκκεντρικές εμφανίσεις που κάνει.

kmetaxa_1701610580_3249667544014923441_285803380.jpg

Αυτό το δωμάτιο όμως που μπορείς να μπει και να χαθείς ψάχνοντας τον μίτο της Αριάδνης είναι το dress room της. Πρόσφατα η ίδια ανέβασε σχετικό βίντεο και «χαζέψαμε» με τα δεκάδες ζευγάρια παπούτσια αλλά και τα εκατοντάδες σύνολά της.

Δες το βίντεο

«Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι Influencers που μπορούν και ζουν ζωή σαν τη δική μου αλλά ξέρω ότι δεν περνάει μέρα που να μην λέω δυνατά στον Μάριο ή στους φίλους μας πόσο τυχερή και ευλογημένη νιώθω που μπορώ να ζω μια τέτοια ζωή. Που μπορώ να ταξιδεύω και να βλέπω τόσο όμορφα μέρη, που έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ξενοδοχεία και εστιατόρια και ταξιδιωτικές εταιρείες και αεροπορικές. Επίσης θέλω να πω πως εγώ τουλάχιστον με την παρέα μου όποτε έχουμε μια τέτοια ευκαιρία τη ζούμε στο μέγιστο και όχι απλά για το Instagram, τα στόρι ή το φαίνεσθαι. Δεν ζούμε μέσα από μια οθόνη αλλά ζούμε στην πραγματικότητα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας γιατί χωρίς εσάς να με εμπιστεύεστε και να με ακολουθείτε δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από όλα αυτά και εύχομαι μια μέρα να μπορέσω να σας τα δώσω πίσω όλα! Νιώθω ευγνώμων κάθε μέρα για τη ζωή που μπορώ και κάνω και ήθελα να το ξέρετε», έχει γράψει η ίδια σε παλαιότερη ανάρτησή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved