Γκόρντον Ράμσεϊ: Η αποκάλυψη για το πιάτο που ποτέ δεν παραγγέλνει και ο λόγος
Showbiz

Γκόρντον Ράμσεϊ: Η αποκάλυψη για το πιάτο που ποτέ δεν παραγγέλνει και ο λόγος

Έχουμε κάθε λόγο να το πιστέψουμε μιας που είναι από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο.

Ο λόγος για τον Γκόρντον Ράμσεϊ, για τον οποίο, σύμφωνα με την Daily Mail υπάρχει ένα πιάτο που ποτέ δεν παραγγέλνει όταν βγαίνει έξω.

gordon-ramsay404_676895c.jpg

Πιο συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο σεφ δεν θα παραγγείλει ποτέ κάποιο πιάτο που αναφέρεται ως «σπέσιαλ» ή το «πιάτο της ημέρας», αφού σκοπός των εστιατορίων είναι να δοθούν το συντομότερο δυνατό χωρίς ωστόσο να αμφισβητεί ότι αυτά υπάρχουν. Παράλληλα ο ίδιος δεν παρέλειψε να δώσει και τις συμβουλές του για εκείνους που επιλέγουν συχνά να γευματίζουν έξω.

1675187711759-675133847-gordon-ramsay-paramythenio-spiti2.jpg

Συμβούλευσε λοιπόν τους πελάτες να είναι προσεκτικοί όταν συναντούν εστιατόρια που κάνουν υπερβολικούς ισχυρισμούς για την ποιότητα του φαγητού τους χωρίς να έχουν ουσιαστικά στοιχεία για να τους υποστηρίξουν. Όροι όπως «διάσημο» ή «το καλύτερο στη χώρα» του προκαλούν αρνητικά συναισθήματα όπως είπε στην Daily Mail, με αποτέλεσμα να αμφισβητεί την αξιοπιστία τους.

Δεύτερον, σύμφωνα με το watchandchill ο Ράμσεϊ προσέφερε μια συμβουλή εξοικονόμησης χρημάτων για τους λάτρεις του κρασιού. Ο σεφ προτείνει να ζητούν τη λίστα «bin end», η οποία περιλαμβάνει μπουκάλια με κατεστραμμένες ετικέτες ή χρονιές με χαμηλές πωλήσεις.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved