Μουρατίδης: Τα 16 χρόνια κοινής πορείας με την Παπαχαραλάμπους & οι αποκαλύψεις για τη σχέση τους
Showbiz

Μουρατίδης: Τα 16 χρόνια κοινής πορείας με την Παπαχαραλάμπους & οι αποκαλύψεις για τη σχέση τους

Ο Φάνης Μουρατίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη αλλά και τον γάμο του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Ο μπαμπάς μου δεν χάρηκε όταν του είπα πως θα γίνω ηθοποιός - Τον έβαλα να παίξει στο ''Τρίτο Στεφάνι'' » είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης. Δείτε παρακάτω:

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον γάμο του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκαλύπτοντας: «Στον 1,5 μήνα της γνωριμίας μας περιμέναμε τον γιο μας. Είμαστε μαζί 16 χρόνια, όπως και να έχει το μέλλον μας, τα χρόνια αυτά από μόνα τους αποδεικνύουν πως δεν έκαναν κακό στη σχέση μας... Ήτανε για να γίνει, αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα. Έχω μια εμπιστοσύνη στη ζωή, αυτά τα φτιάχνει η ζωή και δεν της αντιστέκομαι, είμαι μια τέτοια περίπτωση. Σε αυτά παραδίνομαι, δεν κάνω τον ζόρικο», ανέφερε ο Φάνης Μουρατίδης.

Τις τούς χωρίζει όμως και τι τούς ενώνει τους δύο ηθοποιούς; Ο Φάνης Μουρατίδης είπε για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχουμε καμία σχέση με την Άννα, είμαστε τελείως διαφορετικοί ως άνθρωποι. Εκείνη είναι πιο συναισθηματική από εμένα. Εγώ μοιάζω να είμαι. Είναι πιο δομημένη. Αν δεν είχαμε την Άννα θα είχαμε καταστραφεί».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved