Νίκος Ράικος: Αυτός είναι ο σύντροφος της εγκυμονούσας Αντιγόνης Κουλουκάκου - Οι σπάνιες φωτό
Showbiz

Νίκος Ράικος: Αυτός είναι ο σύντροφος της εγκυμονούσας Αντιγόνης Κουλουκάκου - Οι σπάνιες φωτό

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο Νίκος Ράικος θα γίνουν γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας όμως λίγες είναι οι κοινές τους φωτό που έχουμε δει στα social media.

Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός της σειράς Η Γη της Ελιάς, αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της λέγοντας σε συνέντευξή της στο περιοδικό Beaute: «Είμαι πολύ χαρούμενη, διανύω μια πολύ ευτυχισμένη και δημιουργική περίοδο. Ανακαλύπτω πράγματα που δεν φανταζόμουν πως θα μου συνέβαιναν ή θα ένιωθα στα 40+: αντοχές, δυνάμεις, αυτοπεποίθηση, μια κρυμμένη εσωτερική δύναμη…

Πάντα θεωρούσα πως είμαι δυνατή, όμως τώρα μου αποκαλύπτονται κι άλλες άγνωστες πτυχές μου. Είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Δεν απέχει πολύ από αυτό που είμαι στην πραγματικότητα, γιατί είμαι φύσει και θέσει αισιόδοξος άνθρωπος, ακόμη κι αν ο κόσμος μου γκρεμίζεται πιστεύω πως στο τέλος κάτι καλό θα συμβεί. Όταν όμως μου συμβαίνει κάτι ευχάριστο, τότε το θεωρώ ευλογία, και αυτή είναι μια ευλογημένη περίοδος».

Οι κοινές φωτό της Αντιγόνης Κουλουκάκου με τον σύντροφό της, Νίκο Ράικο, είναι μετρημένες στα δάχτυλα ενώ η ηθοποιός επιλέγει να ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που έχουν να κάνουν με τη δουλειά της.

Δείτε τον στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved