Ρακιντζής: «Μας άνοιξε η πόρτα εν πτήσει και βρεθήκαμε στο κενό, κοντέψαμε να πέσουμε»
Showbiz

Ρακιντζής: «Μας άνοιξε η πόρτα εν πτήσει και βρεθήκαμε στο κενό, κοντέψαμε να πέσουμε»

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη για την καριέρα και την προσωπική του ζωή.

«Εκτιμώ απεριόριστα τη Σοφία Αρβανίτη και τη Σοφία Βόσσου που συνεργαζόμαστε φέτος στο ‘Γυάλινο Μουσικό Θέατρο’. Το ‘Μη μου μιλάς για καλοκαίρια’ το έγραψα πριν καν ξεκινήσω να ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι. Η αρχική μορφή ήταν διαφορετική. Μονό τη μελωδία κράτησα από το αρχικό τραγούδι και ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία της Σοφίας».

«Υποδέχονταν ειρωνικά την χρήση υπολογιστή στη σύνθεση τραγουδιού οι συνάδελφοι. Κάποιοι το κάνουν ακόμα και σήμερα. Τα κομπιούτερ δεν είναι ‘πατάς ένα κουμπί και το παίζεις μάγκας’», συμπληρώνει.

rakintzis-(3).jpg

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην παρουσιάστρια του MEGA, Ελένη Μενεγάκη, της οποίας η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Προκαλείς».

«Ήταν και είναι υπέροχη η Ελένη Μενεγάκη, έχει τόσο μεγάλη λάμψη που οτιδήποτε και να έκανε ήταν σίγουρο πως θα έκανε μεγάλη καριέρα. Στο κλιπ του ‘Προκαλείς’, ο σκηνοθέτης ήθελε κάποια ρούχα που ούτε στην Ελένη άρεσαν ούτε σε έμενα. Σίγουρα δε θα ξαναέγραφα για έμενα για τη Eurovision. Για άλλον καλλιτέχνη αν μου έκανε ‘κλικ’ μπορεί».

rakintzis-(1).jpg

Ο ίδιος συμπληρώνει: «Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Βασίλη Καρρά αλλά του εύχομαι τα καλύτερα. Οι άνθρωποι επιλέγουν να περνούν μονοί τους κάποιες δυσκολίες, το ίδιο θα έκανα κι εγώ. Συνεχίζω να πιλοτάρω ελικόπτερο και είχα μία δυο φάσεις πολύ άσχημες. Μας άνοιξε η πόρτα εν πτήση και βρεθήκαμε στο κενό, κοντέψαμε να πέσουμε».

Για τη σύντροφό του λέει: «Το μυστικό μίας μακροχρόνιας σχέσης είναι η εκτίμηση, τα κοινά ενδιαφέροντα και πρώτα από όλα η αγάπη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved