Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της
Showbiz

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

 Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ανακοίνωσε σε συνέντευξή της πως περιμένει το πρώτο της παιδί και πόζαρε με φουσκωμένη την κοιλίτσα της.

Μάλιστα, η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, Η Γη της Ελιάς και υποδύεται την Ιουλία το σενάριο τη θέλει και εκεί να είναι έγκυος και στα τελευταία πλάνα την είδαμε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Η γη της ελιάς πόζαρε για το περιοδικό beautemagazine με διάφορα φορέματα και πια δεν κρύβει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

antigonekouloukakos_1698991705_3227698826477367789_1489426132.jpg

«Μεγαλώνει η οικογένεια μου! Θα έρθει ένα ακόμη παιδάκι, υπάρχουν ήδη δύο. Αισθάνομαι μητέρα τριών παιδιών.

Ωστόσο, επειδή είναι λεπτό θέμα δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ. Ο πατέρας του παιδιού μου δεν έχει καμία σχέση με τον επαγγελματικό μου χώρο και δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα. Επίσης, τα δυο παιδιά δεν είναι βιολογικά μου παιδιά, υπάρχει η μητέρα τους, η οποία είναι παρούσα.

Σε μια τέτοια οικογένεια, λοιπόν, με το δεδομένο πως εγώ είμαι το δημόσιο πρόσωπο, διαφοροποιούνται τα δεδομένα.

Φέρω την ευθύνη άλλων τεσσάρων ατόμων, αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας μου που δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση των δεδομένων της, είναι πιο ιδιωτική, έτσι θα τη χαρακτήριζα. Θα πω λοιπών εγώ πώς το βιώνω και το νιώθω», είπε χαρακτηριστικά η εγκυμονούσα Αντιγόνη Κουλουκάκου στο Beaute και δείτε τις πόζες της για τη φωτογράφιση τις οποίες και δημοσίευσε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved