Showbiz

«Κατέρρευσε» επί σκηνής η Θεοδωρίδου: «Άμα πονάς, πονάς... Τέλος»

Gossip-tv Team

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και στο οποίο πρωταγωνιστεί η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία κατέρρευσε συναισθηματικά επί σκηνής στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει φέτος τον χειμώνα, συγκίνησε τους χιλιάδες φαν της. 

Στο βίντεο αυτό, ξεκινάει η εισαγωγή της μεγάλης επιτυχίας της «Περηφάνια μόνο» και η ίδια, πριν καν ξεκινήσει να τραγουδάει, βάζει τα κλάματα.

Προσπαθεί να σκουπίσει τα δάκρυά της και η ορχήστρα της, που έχει καταλάβει τι τής έχει συμβεί, της δίνει χρόνο για να συνέλθει και να συνεχίσει. Μάταια όμως καθώς δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει.

Μάλιστα, μέλος της ορχήστρας της τής δίνει ένα χαρτομάντηλο για να σκουπιστεί καθώς εκείνη παίρνει βαθιές ανάσες για να σταματήσει το κλάμα.

7794_NATASA_THEODORIDOY_20102023.jpg

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τρεμάμενη φωνή από τη συγκίνηση και γνωρίζοντας πως όλα τα βλέμματα των θαμώνων του μαγαζιού είναι στραμμένα πάνω της καθώς τη χειροκροτούν για να την εμψυχώσουν, τούς ζητάει να αναλάβουν εκείνοι να συνεχίσουν καθώς δεν μπορεί να τραγουδήσει.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η τραγουδίστρια συνέρχεται και αρχίζει να ερμηνεύει το «Περηφάνια μόνο» που μιλάει για χωρισμό και κρύβει πολύ... πόνο.

Γι' αυτό και στο βίντεο που κυκλοφορεί κάποιος έχει κάνει το εξής σχόλια: «Χώρισε και η Νατάσα; Δεν 'πα να είσαι και η Θεοδωρίδου; Άμα πονάς, πονάς... ΤΕΛΟΣ».

Δείτε παραπάνω το εν λόγω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved