Ο εκνευρισμός της Καινούργιου και η Παλαιολόγου: «Έλεγαν στη μαμά μου να πάω να κάνω λίφτινγκ»
Showbiz

Ο εκνευρισμός της Καινούργιου και η Παλαιολόγου: «Έλεγαν στη μαμά μου να πάω να κάνω λίφτινγκ»

Super Κατερίνα: Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν καλεσμένη σήμερα 12/12 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι δεν έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις ενώ η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της όταν κάποιοι συνεργάτες της μιλούσαν όσο εκείνη έκανε τη συνέντευξη με την ηθοποιό.

«Συγνώμη επειδή κάνουμε συνέντευξη, θέλετε όσοι θέλετε να μιλήσετε να βγείτε εκτός γιατί θέλω να κάνω κουβέντα με την καλεσμένη μου; Μπορούν όσοι θέλουν να μιλήσουν να βγουν εκτός. Μπορεί ο Ανδρέας και ο Δημήτρης να βγουν εκτός για να κάνουμε κι εμείς ωραία τη συνέντευξή μας. Ευχαριστώ πάρα πολύ... Έλα Αλεξάνδρα μου, συγνώμη...», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

wd.jpg

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάποια πρόταση τα δύο τελευταία χρόνια. Αντιμετωπίζω ότι δεν μπορούν να με κατατάξουν πουθενά. Ούτε ως μικρή ούτε ως μεγάλη. Υπάρχουν πάρα πολλοί σκηνοθέτες που μου το έχουν πει αυτό. Αν παρατηρήσετε της γενιάς μου δεν είναι στην τηλεόραση.

palaiologoy.jpeg

Στα 50-60 από ό,τι ακούω οι γυναίκες ηθοποιοί στην Αμερική το αντιμετωπίζουν και αυτές. Δεν υπάρχουν οι ηλικίες αυτές στην τηλεόραση, γυναίκες από τη γενιά μου. Αν δεν έχεις δει ηθοποιό στο θέατρο δεν μπορείς να καταλάβεις τις δυνατότητες που έχει.

Είχα κάνει μία χαροκαμένη μάνα σε ένα σίριαλ στο OPEN που δεν πήγε και πολύ καλά, δεν θυμάμαι πώς λεγόταν και εκεί έπαιρναν τη μαμά μου οι φίλες της και της έλεγαν να πάω να κάνω να κάνω λίφτινγκ, γιατί ήμουν τόσο τσαλακωμένη και καταρρακωμένη που ήταν άλλη μούρη», είπε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved