Κουρής-Τοπαλίδου: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο - Ο αγχωμένος γαμπρός & το στραβοπάτημα της νύφης

Ο Νίκος Κουρής, γαμπρός, περιμένοντας την άφιξη της νύφης Έλενας Τοπαλίδου στα σκαλιά της εκκλησίας. 

Showbiz

Κουρής-Τοπαλίδου: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο - Ο αγχωμένος γαμπρός & το στραβοπάτημα της νύφης

Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, έναν 16χρονο γιο και πολλή ευτυχία, ο Νίκος Κουρής παντρεύτηκε σήμερα το μεσημέρι (12/12) τη γυναίκα της ζωής του, Έλενα Τοπαλίδου.

Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου ή Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου όπως την αποκαλούν οι περίοικοι και το ζευγάρι είχε δώσει το ωραιότερο ραντεβού της κοινής του ζωής στις 4 το μεσημέρι.

Ο γνωστός ηθοποιός και η όμορφη χορεύτρια και ηθοποιός πήραν εντελώς ξαφνικά την απόφαση να παντρευτούν, παρ' όλο που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι η συμβίωση 18 χρόνων, η ρουτίνα και η καθημερινότητα, θα τους απέτρεπε από μία τέτοια διαδικασία.

Όμως, όπως εξήγησε η Έλενα Τοπαλίδου προσφάτως όταν έγινε γνωστό ότι παντρεύονται: «Όλες τις ημέρες είχαμε κάτι να κάνουμε. Δεν είχαμε τι να κάνουμε στις 12 Δεκεμβρίου και είπαμε δεν παντρευόμαστε; Κανονικά θρησκευτικό γάμο θα κάνουμε. Ο Νίκος Κουρής μου ετοίμασε το νυφικό. Δεν θα πω λεπτομέρειες, είναι ωραίο. Υπάρχουν πράγματα στον Νίκο που με εκπλήσσουν ακόμα».

Όσο για τον Νίκο Κουρή, είχε αποκαλύψει για την απόφασή του να γίνει άμεσα ο γάμος τους: «Δεν ήταν θέμα αναποφασιστικότητας. Είναι μία βασική απόφαση. Ξέρω ότι όλα μπορούν να συμβούν στη ζωή. Και ο γάμος δεν θέλω να γίνει κάποιο μεγάλο θέμα αλλά ούτε και να το κρύψω».

Φυσικά παρών ήταν ο γιος τους, Πέτρος που ήταν φυσικά και πολύ ευτυχισμένος που έβλεπε τον έρωτα των γονιών του να οδηγείται τελικά στα σκαλιά της εκκλησίας.

Το νυφικό που διάλεξε ο γαμπρός για τη νύφη

Η Έλενα Τοπαλίδου είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι μαζί με τον ηθοποιό αποφάσισαν να σπάσουν τις παραδόσεις και τα... στεγανά και να κάνουν κάτι τελείως διαφορετικό στην όλη διαδικασία. Έτσι, αντί να τηρήσουν το έθιμο που λέει ότι ο γαμπρός απαγορεύεται να δει το νυφικό πριν τον γάμο παρά μόνο την ώρα του μυστηρίου, είπαν να το πάνε ανάποδα και να διαλέξει ο γαμπρός για λογαριασμό της νύφης το λευκό φόρεμα.

Στην εκκλησία άρχισαν να φτάνουν από νωρίς καλοί φίλοι και συνάδελφοι, ανάμεσά τους η Ελένη Καρακάση, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς με τη σύζυγό του Ελευθερία Κοντογεώργη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και πολλοί ακόμα ηθοποιοί φίλοι των μελλόνυμφων.

Έτσι και έγινε λοιπόν και σήμερα διαπιστώσαμε για ακόμα μία φορά πως ο Νίκος Κουρής έχει πολύ γούστο και πως διάλεξε το νυφικό που θα ταίριαζε άψογα στην ιδιοσυγκρασία και το στυλ της γυναίκας του. Η Έλενα Τοπαλίδου εμφανίστηκε με ένα υπέροχο σατέν φόρεμα με πολύ μεγάλα μανίκια που παρέπεμπε σε νυφικό εποχής.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Η άφιξη της νύφης και το στραβοπάτημα

Φυσικά, η άφιξη της νύφης με έναν κάμπριο σκαραβαίο προκάλεσε έναν μικρό ευχάριστο πανικό στο προαύλιο της εκκλησίας. Η Έλενα Τοπαλίδου συνοδευόταν από τον γιο της ο οποίος και την παρέδωσε στον πατέρα του, φανερά ευτυχισμένος. Μάλιστα ο 16χρονος γιος του ζευγαριού έκανε ένα... σάλτο από την πίσω θέση του αυτοκινήτου για να βγει και να ανοίξει την πόρτα στη νύφη.

Η Έλενα Τοπαλίδου έδειχνε πολύ ευτυχισμένη και δεν την «έριξε» ούτε το ξαφνικό στραβοπάτημά της την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας για να συναντήσει τον εκλεκτό της καρδιάς της. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Δείτε το παρακάτω βίντεο από τη στιγμή που οι κουμπάροι στεφανώνουν το ζευγάρι:

Διαβάστε επίσης:

Κουρής – Τοπαλίδου: Η «βροχή» από ρύζι, το φιλί διαρκείας μετά το μυστήριο και τα αστεία της νύφης

Κουρής-Τοπαλίδου:Η νύφη με κίνηση μπαλαρίνας σήκωσε το πόδι της στο «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved