Λευτέρης Ελευθερίου: O «κόντρα» ρόλος, η ψυχανάλυση και η πατρότητα
Showbiz

Λευτέρης Ελευθερίου: O «κόντρα» ρόλος, η ψυχανάλυση και η πατρότητα

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον παραχώρησε ο Λευτέρης Ελευθερίου και μίλησε για όλα.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε τον ηθοποιό στην σειρά «Μετά τη φωτιά» σε «κόντρα» ρόλο όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει τον ήρωα του. Παράλληλα ο ίδιος μίλησε για την ψυχανάλυση που χρειάστηκε να κάνει αλλά και για την πατρότητα.

eleftheriou.jpg

«Κάτι που παλεύω τα τελευταία χρόνια είναι ότι ήμουν ζηλιάρης και στις δουλειές. Έχω μια μεγάλη ανασφάλεια με τους συναδέλφους, να είναι καλός, αυτό που θα κάνει να ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλω. Να ζηλέψω έναν ρόλο. Με την ψυχοθεραπεία μου αρέσουν οι κρυφές πλευρές μου ή το γεγονός ότι είμαι ασυγκέντρωτος και θα μπορούσα να το κρύβω. Είμαι εξωστρεφής όσον αφορά τα ελαττώματά μου.

Δουλεύοντας με την ψυχοθεραπεία το βασικό που είχα να κάνω είναι να ανοίξω τα χαρτιά μου και τα προβλήματά μου και από εκεί και πέρα να το δουλέψω εγώ. Είναι σαν να πηγαίνεις σαν μια φυσικοθεραπεία και σου δίνει ένα ασκησιολόγιο και να το δουλέψεις εσύ. Εγώ δούλεψα πολύ τους φόβους μου που είναι πολλές φορές υπέρμετροι, έκανα πίσω το κομμάτι της σκέψης, να βάλω μπροστά το να είμαι καλά. Χωρίς να έχω δώσει απαντήσεις σε όλα και με ηρέμησε.

1696922756999-320124317-eleftheriou.webp

Δεν πιστεύω ότι είσαι ποτέ έτοιμος. Δεν σε ετοιμάζει ούτε το σχολείο ούτε η κοινωνία για να γίνεις γονιός. Σήμερα οι άντρες ασχολούμαστε πιο πολύ με το σπίτι και τα παιδιά. Πιο παλιά ήταν η μάνα και ο άντρας ο κουβαλητής. Με τα παιδιά έμαθα να είμαι γονέας και ωρίμασα και εγώ με τη διαδικασία αυτή.

Η πρόταση του σήριαλ ήρθε από τον Γρηγόρη Καραντινάκη. Του λέω “είσαι τρελός; Εγώ να κάνω χαρακτήρα τόσο σοβαρό και αυστηρό;”. Το κακοποιητής δεν με νοιάζει τόσο γιατί είναι ευκαιρία για έναν ηθοποιό να μπει σε τέτοιο βάθος χαρακτήρα που χρειάζεται να χειριστούν ιδιαίτερες κλινικές περιπτώσεις. Ήταν μια καλή χρονική στιγμή στα 45 μου να δοκιμαστώ. Πόσο να το καθυστερήσω;».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved