Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Τα δάκρυα για τη Ζωή Λάσκαρη: «Ευγνωμονώ για αυτή τη μάνα που είχα και έχω»
Showbiz

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Τα δάκρυα για τη Ζωή Λάσκαρη: «Ευγνωμονώ για αυτή τη μάνα που είχα και έχω»

Συγκλονιστική η εξομολόγηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου για τη μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, καθώς θα γιόρταζε η Ζωή Λάσκαρη τα γενέθλιά της, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με δάκρυα στα μάτια μιλά στο βίντεο της για το πώς βιώνει την απώλεια της μητέρας της.

eleni-likourezou.jpg

«Σήμερα είναι τα γενέθλια της μανούλας μου και κάθε χρόνο τέτοια μέρα πάντα κάτι κάναμε και το γιορτάζαμε. Ένας άνθρωπος που έχει χάσει έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ μπορεί να με καταλάβει…

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι απώλεια συνηθίζεται, τουλάχιστον σε εμένα δεν συνηθίζεται. Είναι κομμάτι της ζωής μου, όλα αυτά που έχω ζήσει μαζί της, μου λείπουν οι συζητήσεις μας, μου λείπει το χαμόγελο της, η μυρωδιά της, η αγκαλιά της, μου λείπουν οι τσακωμοί, οι εντάσεις, όλα.

Πάντα αυτή τη μέρα φροντίζω κάτι να κάνω, την τιμώ με τον δικό μου τρόπο. Αναγκάζεσαι να προχωρήσεις, αναγκάζεσαι να είσαι χαρούμενος. Έχει φύγει ο άνθρωπος που σε έκανε να νιώθεις ασφάλεια και πλέον αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα χωρίς την άποψή της. Είσαι μόνος σου χωρίς να έχεις την προστασία της μάνας γιατί ότι και αν συμβεί στο τέλος θα γυρίσεις στην μάνα σου.
Είναι στιγμές που την σκέφτομαι συνέχεια, υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να αναπνεύσω γιατί και μόνο η σκέψη της με κάνει να μην μπορώ να αναπνεύσω. Μου δίνουν τρομερή δύναμη όλα αυτά που μου ‘χει πει τόσα χρόνια, όλα αυτά που με έχει διδάξει. Ευγνωμονώ για αυτή τη μάνα που είχα και έχω».

Δες το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved