Κλέλια Ρένεση: «Έγραψε» το νέο της ποστ! Ο έρωτας σαν νταμιτζάνα και η μιλιά σαν δροσερό νερό
Showbiz

Κλέλια Ρένεση: «Έγραψε» το νέο της ποστ! Ο έρωτας σαν νταμιτζάνα και η μιλιά σαν δροσερό νερό

Αγαπά τη ζωή, τη φύση, τη δικαιοσύνη, τη λύτρωση και κάπως έτσι οι σκέψεις της γίνονται συμβουλές και οι συμβουλές της δίνουν «τροφή» στη σκέψη όλων μας.

Ο λόγος για την αγαπημένη, Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός συχνά μοιράζεται τις σκέψεις της και πάντα όταν κάτι θέλει να πει και το λέει με τόλμη, αγάπη και ελπίδα πως κάτι σε τούτο τον κόσμο μπορεί να αλλάξει. Στο τελευταίο της ποστ ποζάρει μέσα στη φύση και γράφει τις ωραιότερες ατάκες που θα διαβάσεις ποτέ για τον έρωτα και τη «δικαιοσύνη».

2d62b0a3-renesi-panw-tsao.jpg

«Μην πέφτετε στους έρωτες σαν νταμιτζάνα σε ελεύθερη πτώση, περιμένοντας ο θεός του ρομάντζου να σας σώσει απ το σίγουρο στραπάτσο. Μην ρίχνεστε στη μάχη "της δικαιοσύνης" χωρίς να μπορείτε να διακρίνετε πίσω απ’ την ομίχλη, απλά για να πείτε πως "κάτι κάνατε κ σήμερα". Μην αρπάζετε φωτιά σαν σπιρτακια στο σπιρτόκουτο, μοιραία αναφλεγόμενα επειδή το να είναι δίπλα στο άλλο για να μην κρυώνει. Μην συμπερασματολογειτε ακατάπαυστα για εξωτερικά κ αλλονων δρώμενα , την στιγμή που δυσκολεύεστε να ερμηνεύσετε έστω το ένα δέκατο της δικής σας συμπεριφοράς κ δράσης.
Να είστε φτερό που χαϊδεύει, πριν πιάσει.
Μιλιά που πίνετε σαν δροσερό νερό πριν φωνάξει.
Να βλέπετε κ λίγο, μην κοιτάτε μόνο.
Με αγάπη❤️», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/C0toKwTIqYJ/

«Την Κοραλία την παίρνω σχεδόν παντού μαζί μου. Γίνεται μέρος σε όλα τα κομμάτια της ζωής μου. Όταν θέλω πραγματικά την δική μου ανάπαυλα, θα υπάρξει η μάνα μου, υπάρχει και μια γυναίκα που βοηθάει αλλά κατά τ’ άλλα την έχω εξ ολοκλήρου. Είναι αφασία! Μου λέει πράγματα που θέλω να τα γράφω. Ένα βράδυ έπαιζε με τις σκιές και μου έλεγε “μη βαριέσαι, έλα να ξεφύγουμε από τη σκιά μας”», έχει πει για τη σχέση με την κόρη της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved