Παπαδημητρίου: Η φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού της! Τι μαγείρεψε για τα παιδιά της;

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Showbiz

Παπαδημητρίου: Η φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού της! Τι μαγείρεψε για τα παιδιά της;

Μπορεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου να «τρέχει» με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο δεν ξεχνά και τις υποχρεώσεις μιας μαμάς.

Και μια μαμά όσο κουρασμένη κι αν είναι, όποια ώρα μέσα στην ημέρα θα βάλει όλη της μαγεία στα φαγάκια που θα ετοιμάσει για τα παιδιά της.

Και η Ντορέττα έχει δυο γιους για τους οποίους μπαίνει στην κουζίνα και μεταμεσονύκτια!

papadimitriou-doretta-oikogeneia.jpg

Η Παπαδημητρίου με τους γιους της

Αυτή τη φορά μάλιστα μας έδειξε τι τους μαγείρεψε, λίγο πριν το ρολόι δείξει την ώρα της επόμενης ημέρες. Και φασολάκια, και κοκκινιστό κοφτό μακαρονάκι και μπρόκολο.

Δες τη φωτογραφία από την κουζίνα της

papadimtriou.jpg

«Στην δουλειά είμαι στρατιώτης αλλά το κέντρο της ύπαρξής μου ήταν τα παιδιά. Η ουσία για εμένα ήταν πάντα εκεί. Είναι περίεργο τώρα που μεγάλωσαν. Τους κοιτάω καμιά φορά και μου φαίνεται περίεργο που έγιναν άνδρες. Να γίνουν σωστοί άνθρωποι. Τώρα ουσιαστικά φαίνεται το αποτέλεσμα, ό,τι έχουμε καταφέρει να κάνει, τώρα βλέπεις τους καρπούς αυτής της προσπάθειας… Όσο απότομη είναι η αλλαγή μιας γυναίκας που φεύγει από το σπίτι, πάει στο μαιευτήριο και γυρνάει μαζί με έναν άλλο άνθρωπο και αλλάζουν όλα, το ίδιο είναι όταν τα παιδιά ανοίγουν τα φτερά τους, φεύγουν από το σπίτι και αλλάζει η καθημερινότητά σου», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved