Ρωμανίδης για Φιλιππίδη: «Πόσες φορές πήγε το χέρι μου να τον καλέσει, αλλά δεν ξέρω τι να του πω»
Showbiz

Ρωμανίδης για Φιλιππίδη: «Πόσες φορές πήγε το χέρι μου να τον καλέσει, αλλά δεν ξέρω τι να του πω»

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και αν έχει επικοινωνήσει μαζί του μετά την αποφυλάκισή του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Θοδωρής Ρωμανίδης ενώ αναφέρθηκε και τον Οδυσσέα Σταμούλη.

Μπορεί να ξαναδούμε τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη να επιστρέφουν σ’ αυτή τη δουλειά;

Για τον Λιγνάδη δεν το πολυπιστεύω. Ο Πέτρος θα δούμε τι θα γίνει, όταν πάει στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Δεν ξέρω πάντως αν ο Πέτρος μετά από αυτά που έγιναν, θα θελήσει να επανέλθει. Έχω συνεργαστεί αρκετά μαζί του, ξέρω τον χαρακτήρα του και είναι φοβερά περήφανος.

202006251033090.6223_THODORIS_ROMANIDIS_2462020.jpg

Επειδή έχετε συνεργαστεί μαζί του, ήταν σοκ τα όσα ακούστηκαν;

Είναι γνωστό πως ο Πέτρος είχε νεύρα. Και σε μένα στην τελευταία παράσταση «Ψύλλοι στ’ αυτιά» είχα κάνει δυο λάθη και μπήκε από τη σκηνή και με γυρισμένο το μάτι ανάποδα, φώναζε «τι έκανες;». Του είπα «Πέτρο έχεις απόλυτο δίκιο. Θες αυτή τη στιγμή να φύγω;». Του ζήτησα συγγνώμη και κατευθείαν το μάτι του ήρθε στη θέση του και μου είπε να μην το ξανακάνω. Τώρα αν εκείνη την ώρα δεν έκανα πίσω, παρότι είχα κάνει λάθος, θα συνεχιζόταν η ένταση. Ούτε μπουκάλια πάντως, ούτε τασάκια έφυγαν στους «Ψύλλους στ’ αυτιά». Αυτά όμως γίνονται σε όλες τις δουλειές.

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά την αποφυλάκισή του μιλήσατε;

Όχι, δεν μπορώ να του μιλήσω. Ξέρεις πόσες φορές πήγε το χέρι μου να τον καλέσει, αλλά δεν ξέρω τι να του πω. Όπως με ρώτησαν το καλοκαίρι αν πήρα τον Οδυσσέα Σταμούλη μετά τον χαμό του γιου του. Τι να του πω, «πώς είσαι;».

0076_THODORIS_ROMANIDIS_KERASIA_SAMARA_8112023.jpg

Μιας που αναφέρατε τον Οδυσσέα Σταμούλη, του κάνει καλό που επέστρεψε στο θέατρο;

Εκείνο το δίωρο, θέλει δεν θέλει, πρέπει να είναι εκεί. Γι’ αυτόν τον λόγο επανήλθε, γιατί έστω για λίγες ώρες πρέπει να ξεφεύγει. Ένα τετράωρο που βγαίνει λίγο και ζει, γιατί μέσα στο σπίτι δεν το συζητάμε. Τώρα έρχονται οι γιορτές να δούμε πώς θα το κουλαντρίσει ο άνθρωπος αυτό.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved