Πολύνα Γκιωνάκη: Τα δικαστήρια του πατέρα της με τη μητέρα του Φοίβου, η ποινή και το ξέσπασμα
Showbiz

Πολύνα Γκιωνάκη: Τα δικαστήρια του πατέρα της με τη μητέρα του Φοίβου, η ποινή και το ξέσπασμα

Πολύνα Γκιωνάκη:Η υποκριτική ήταν για εκείνη μονόδρομος. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού κληρονόμησε το αστείρευτο ταλέντο του πατέρα της, Γιάννη Γκιωνάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το άστρο της δεν άργησε να λάμψει, με την ίδια να ερμηνεύει πολλούς σπουδαίους ρόλους στο νεοελληνικό θέατρο.

Η Πολύνα Γκιωνάκη μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για το αν αισθάνθηκε ποτέ το βάρος του επίθετου της ενώ μιλά και για την εποχή που ο πατέρας της είχε δικαστική περιπέτεια με τη μητέρα του Φοίβου, Αφροδίτη Κοζανιτά που έγινε τη δεκαετία του ’80 αφού ο ηθοποιός την είχε πυροβολήσει πάνω σε καβγά τους.

1675168423363-89354462-gkionakis-pan.jpg

Αισθανθήκατε ποτέ το επίθετο του μπαμπά σας σαν βάρος;

Όχι, είμαι περήφανη για το επίθετο που έχω. Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου και μου λείπει πάρα πολύ.

Στο τέλος είχε χάσει την αισιοδοξία του;

Για τέσσερα χρόνια που ήταν κατάκοιτος την έχασε την αισιοδοξία του. Δεν είχε καμία ελπίδα. Φοβόταν πάρα πολύ το τέλος. Λίγο πριν φύγει μου είπε «παιδί μου μην με αφήσεις να πεθάνω».

1702483214845-576949502-gkionakis-(9).jpg

Όλοι εμείς νομίζουμε ότι ο μπαμπάς σας είχε μια τεράστια περιουσία, είναι αλήθεια;

Κοιτάξτε ο πατέρας μου έκανε περιουσία από τη δουλειά του και άφησε στις κόρες και στα εγγόνια του τη δυνατότητα να μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς. Να έχουν ένα πολύ καλό σπίτι. Δεν ζεις όμως με έτοιμα χρήματα και τα σπίτια που μπορεί να έχεις να μένεις δεν σε κάνουν πλούσιο. Τα σπίτια ζητάνε, ειδικά στις μέρες μας με το ΕΝΦΙΑ, όπου τα πληρώνεις από την αρχή όλα.

Τι θυμάστε από την εποχή που ο πατέρας σας είχε δικαστική περιπέτεια με τη μητέρα του Φοίβου, Αφροδίτη Κοζανιτά;

Θυμάμαι τα πάντα αλλά είναι ένα θέμα από το οποίο πέρασαν 40 χρόνια. Ο πατέρας μου δεν είναι στη ζωή για να μιλήσει γι’ αυτό. Δικάστηκε και μετά από χρόνια βγήκαν κάποιοι να πουν ότι ήταν μικρή η ποινή, αλλά είναι πολύ δύσκολο να τον επαναφέρουν στη ζωή και να του ζητήσουν εξηγήσεις. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο πάνω σε αυτό. Δεν έχω ακούσει τον Φοίβο στις συνεντεύξεις του να τον ρωτούν για τη μητέρα του. Ο πατέρας μου τότε ήταν παντρεμένος, είχε δυο κόρες και υπήρξε μια τρίτη γυναίκα με την οποία ήρθε σε σύγκρουση. Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved