Ελέτσι: «Δεν κάλεσα την Παναγιώταρου στον γάμο μου για να μην πάει χάλια»- Η απάντηση της Αλεξάνδρας
Showbiz

Ελέτσι: «Δεν κάλεσα την Παναγιώταρου στον γάμο μου για να μην πάει χάλια»- Η απάντηση της Αλεξάνδρας

 Για τον έγγαμο βίο τους μίλησαν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης και μάλιστα η Ελίζαμπεθ «πέταξε τα καρφιά» της για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία και απάντησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα!

«Εννοείται θέλουμε απογόνους, όσους μπορέσουμε. Εννοείται να πάει στο Survivor αν θέλει. Θέλω να πάει και να βγει πρώτη. Αν κάποιος την φλερτάρει θα του σπάσω τα μούτρα. Είμαι παραδοσιακός. Έβαλα το πόδι μου στον πάγο αφού με πάτησε η Ελίζαμπεθ στην εκκλησία. Ας με πατάει κάθε μέρα αρκεί να είναι κοντά μου, δεν θέλω καμία άλλη. Με έχει τρελάνει», είπε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

Και στη συνέχεια η Ελίζαμπεθ «πέταξε το φαρμάκι» της για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν θέλω να μιλήσω για την Παναγιώταρου, γιατί να την καλέσω; Για να μου πάει χάλια ο γάμος;»!

Δείτε παρακάτω το "καρφί" της Ελέτσι αλλά και φωτογραφίες της ως νυφούλα

Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Ελίζαμπεθ και απάντησε:

«Εσύ θέλεις τώρα τυράκι και εγώ δεν θα σου δώσω... Καρδούλα μου, δεν θα απαντήσω σε αυτά που είπε η Ελέτσι. Δεν μου αρέσουν οι ίντριγκες.» Και συνέχισε λέγοντας: « Τα παρελθόν είναι ιερό, μου αρέσει να το στηρίζω. Δεν έχω κοινό τατουάζ με τον Στάθη Σχίζα, με τον πρώην σύζυγό μου είχα. Έχω διαφορετική αίσθηση από τον Στάθη Σχίζα για το εάν το Survivor ήταν εμπόδιο στη σχέση μας»!

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved