Δήμητρα Βαμβακούση – Γιώργος Αγγελόπουλος: Παντού μαζί – Μάθε πόσα κιλά έχει πάρει η εγκυμονούσα
Showbiz

Δήμητρα Βαμβακούση – Γιώργος Αγγελόπουλος: Παντού μαζί – Μάθε πόσα κιλά έχει πάρει η εγκυμονούσα

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αχώριστοι, αφού έκαναν μαζί ακόμα μία έξοδο.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι βρέθηκε στα παρασκήνια του εορταστικού «Σπίτι με το MEGA» μιας και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος αφού πρωταγωνιστεί στη σειρά, Η Γη της Ελιάς και υποδύεται τον Ορέστη.


Στην τηλεοπτική του αυτή εμφάνιση τον ακολούθησε και η εγκυμονούσα Δήμητρα η οποία ήταν στα παρασκήνια.

vamvakousi-agelopoulos.jpg


Η ίδια η εγκυμονούσα, Δήμητρα Βαμβακούση πριν λίγες μέρες μέσω ενός instastory της ανέφερε ότι έχει πάρει 14 κιλά και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά το πρώτο της παιδί.

vamvakousi-(1).jpg
2465578

Nα σας θυμίσουμε ότι η Δήμητρα σε δηλώσεις της είχε πει: «Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά. Είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και για μένα. Απ’ ό,τι μου λένε οι γύρω μου και οι φίλοι μου θα με ολοκληρώσει και σαν γυναίκα. Ο Γιώργος είναι πολύ στοργικός μαζί μου. Το φύλο του μωρού δεν είναι κάτι που το φωνάζω και το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι είναι κάτι προσωπικό, είναι η οικογένειά μας. Δεν το βροντοφωνάζουμε και το κρατάμε πιο πολύ για εμάς».
Αναφερόμενη στο προηγούμενο διάστημα που έζησαν ως ζευγάρι, η Δήμητρα Βαμβακούση παραδέχτηκε σε πρόσφατες δηλώσεις της:
«Ήταν μια δύσκολη περίοδος, με συναισθηματικές διακυμάνσεις – θετικές και αρνητικές. Ήταν και ο γάμος μας. Έγιναν όλα μαζί και προσπαθούσαμε να το διαχειριστούμε. Δεν μπορώ να σας πω για το όνομα του παιδιού, είναι κάτι στο μεταξύ μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι υγιές».

Δείτε τους στη νέα τους έξοδο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved