Έλενα Τοπαλίδου: Το ρομαντικό νυφικό με puff μανίκια, οι χρυσές γόβες και το κόκκινο κραγιόν
7296448
Showbiz

Έλενα Τοπαλίδου: Το ρομαντικό νυφικό με puff μανίκια, οι χρυσές γόβες και το κόκκινο κραγιόν

Ιδιαίτερο το νυφικό της Έλενας Τοπαλίδου.

Τον επί 18 χρόνια σύντροφό της, Νίκο Κουρή, παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο η ηθοποιός και χορεύτρια σε μια πολύ συγκινητική τελετή καθώς τη νύφη συνόδευσε ο γιος τους, Πέτρος στην εκκλησία.

topalidou-(2).jpg

Η Έλενα Τοπαλίδου έλαμπε μέσα στο κατάλευκο νυφικό της. Λευκό, μακρύ σε στενή γραμμή που διέγραψε την κομψή της σιλουέτα ενώ τα puff μανίκια έδιναν ένα πριγκιπικό τόνο στο λευκό της φόρεμα.

Οι χρυσές γόβες της και το κόκκινο κραγιόν ήταν δυο στοιχεία που τόνισαν περισσότερο το bridal look της.

Δες φωτογραφίες

Η Έλενα Τοπαλίδου είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι μαζί με τον ηθοποιό αποφάσισαν να σπάσουν τις παραδόσεις και τα... στεγανά και να κάνουν κάτι τελείως διαφορετικό στην όλη διαδικασία. Έτσι, αντί να τηρήσουν το έθιμο που λέει ότι ο γαμπρός απαγορεύεται να δει το νυφικό πριν τον γάμο παρά μόνο την ώρα του μυστηρίου, είπαν να το πάνε ανάποδα και να διαλέξει ο γαμπρός για λογαριασμό της νύφης το λευκό φόρεμα.

topalidou-(1).jpg

«Όλες τις ημέρες είχαμε κάτι να κάνουμε. Δεν είχαμε τι να κάνουμε στις 12 Δεκεμβρίου και είπαμε δεν παντρευόμαστε; Κανονικά θρησκευτικό γάμο θα κάνουμε. Ο Νίκος Κουρής μου ετοίμασε το νυφικό. Δεν θα πω λεπτομέρειες, είναι ωραίο. Υπάρχουν πράγματα στον Νίκο που με εκπλήσσουν ακόμα».

«Δεν ήταν θέμα αναποφασιστικότητας. Είναι μία βασική απόφαση. Ξέρω ότι όλα μπορούν να συμβούν στη ζωή. Και ο γάμος δεν θέλω να γίνει κάποιο μεγάλο θέμα αλλά ούτε και να το κρύψω», είχαν δηλώσει για την απόφαση αυτή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved