Βανδή: Η συγκίνηση on stage και η αποκάλυψη για το τραγούδι που πάντα της φέρνει δάκρυα στα μάτια
Showbiz

Βανδή: Η συγκίνηση on stage και η αποκάλυψη για το τραγούδι που πάντα της φέρνει δάκρυα στα μάτια

Στο exclusive live event του Ρυθμού ήταν καλεσμένη η Δέσποινα Βανδή και για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε άπαντες.

Και δεν ήταν μόνο η υπέροχη και λαμπερή εμφάνισή της αλλά και η αποκάλυψη που έκανε για στιγμές της ζωής της, τις οποίες φυσικά έχει συνδυάσει με τα τραγούδια της.

Πιο συγκεκριμένα όταν ερμήνευσε το τραγούδι της «Μέχρι Μάη μήνα», αναφέρθηκε στους γονείς της που έχουν φύγει από τη ζωή και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της.

vandid.png

«Όταν ηχογραφώ τα περισσότερα τραγούδια μου, σκέφτομαι καταστάσεις, ανθρώπους… Μοιραία συμβαίνει αυτό. Αυτό το τραγούδι το είχα συνδυάσει με τη ψυχολογία της μητέρας μου όταν έχασε τον πατέρα μου. Τον χάσαμε πριν πολλά χρόνια. Είναι συνδυασμένο με την απώλεια του μπαμπά μου. Και… Με συγκινεί γιατί νιώθω ότι οι στίχοι συγχρωτίζονται με τη ψυχολογία της μαμάς μου. Θα προσπαθήσω να μη σκεφτώ τίποτα παρά μόνο τους στίχους», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Αυτόματα το μυαλό μας πήγε σε εκείνη τη βραδιά που είχε κάνει το live για την εκπομπή Σπίτι με το Mega.

Όλοι τότε θεωρήσαμε πως τα δάκρυα της, όταν είχε τραγουδήσει το ίδιο κομμάτι, είχαν να κάνουν με τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, όμως όχι και το διέψευσε με τον τρόπο της, ειρηνεύοντας το μια ακόνη φορά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved