«Έχω φάει μεγάλη σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση ως εκεί που δεν πάει»-Σοκάρει η Νικολοπούλου
Showbiz

«Έχω φάει μεγάλη σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση ως εκεί που δεν πάει»-Σοκάρει η Νικολοπούλου

Στούντιο 4: Η Ειρήνη Νικολοπούλου ήταν καλεσμένη σήμερα 14/12 στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα.

Ωστόσο, μίλησε και για τα βιώματά της στον χώρο της δημοσιογραφίας και συγκλόνισε με τα όσα είπε στον αέρα.

«Τότε η δημοσιογραφία ήταν ένα απολύτως ανδροκρατούμενο επάγγελμα. Σιγά - σιγά ξεκινήσαμε να μπαίνουμε και οι γυναίκες και μπορεί και να υπερτερούμε αυτή τη στιγμή, ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Καταρχάς, με βλέπανε σαν γυναίκα, μου έκαναν σεξιστικά σχόλια μέχρι και για το δερμάτινο παντελονάκι.

nikolopoyloy.webp

Σίγουρα δεν ξέρετε ότι εγώ έχω φάει μεγάλη κακοποίηση σεξουαλική και παρενόχληση μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Πάρα πολύ. Δεν ήταν μέρος μιας κανονικότητας. Ήταν μέρος μιας καταστροφικής για εμένα εμπειρίας κι έτσι έφυγα από τις εφημερίδες, με πάρα πολύ κλάμα, με πάρα πολύ στενοχώρια. Γι΄αυτό κι εγώ χάρηκα πάρα πολύ με το #metoo γιατί όλο αυτό το έχω ζήσει», είπε αρχικά η Ειρήνη Νικολοπούλου και συνέχισε:

«Τα έχω πει αυτά, τα έχω μοιραστεί. Με κολλούσαν στον τοίχο. Πήγαινα Πρωτομαγιά και έβλεπα ότι δεν δούλευε κανείς, απλά ήθελε ο διευθυντής να είμαστε μόνοι. Στο τέλος απολύθηκα γι΄αυτό το λόγο. Επειδή δεν υπέκυψα σε αυτά που μου ζητούσαν. Με έβλεπαν ότι έκλαιγα σαν μικρό παιδί... Όταν το είπα μου είπαν “έτσι είναι τα πράγματα”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Στούντιο 4:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved