Σε αυτό το φιλανθρωπικό event ήταν όλοι εκεί – Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Γιάννας Τερζή
Showbiz

Σε αυτό το φιλανθρωπικό event ήταν όλοι εκεί – Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Γιάννας Τερζή

Μια άκρως συγκινητική και ξεχωριστή, βραδιά βίωσαν το βράδυ της Τρίτης (05/12) όσοι βρέθηκαν στη λαμπερή σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και στην εκδήλωση το «Όραμα του Εθελοντισμού» που διοργάνωσαν οι εθελοντές του Humanity Greece.

Υπό την σκηνοθεσία του κορυφαίου σκηνοθέτη και χορογράφου, Φωκά Ευαγγελινού η προσφορά των εθελοντών έλαβε θεατρικές διαστάσεις δημιουργώντας ένα ταξίδι στον χρόνο με βιώματα και μαρτυρίες από ανθρώπους όλων των περιοχών που έχουν πληγεί από το 2021 έως και σήμερα.

Στο τιμόνι της παρουσίασης βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα η οποία μετέφερε με τον δικό της μοναδικό τρόπο τις αξίες της ανθρωπιάς ενώ το κοινό ταξίδεψε μέσα από τις ιστορίες των ανθρώπων που έχουν βιώσει τις τραγικές επιπτώσεις από τις πυρκαγιές, τους σεισμούς μέχρι την καταστροφική κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία.

filanthropiko-(14).jpg

Ο Πάνος Μουζουράκης ερμηνεύοντας το νέο του τραγούδι «Τρυφερά» με την συνοδεία του κορυφαίου πιανίστα Μάρκου Κώτσια, υπενθύμισε πως η Αγάπη είναι κινητήριος δύναμη, λαμβάνοντας το ζεστό χειροκρότημα των θεατών. Στη σκηνή βρέθηκαν καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς 24 εθελοντές όλων των ηλικιών οι οποίοι συγκίνησαν με την εμφάνιση τους, ενώ την δική τους καλλιτεχνική πινελιά πρόσθεσαν η Mezzo Soprano Μαρισία Παπαλεξίου, η μουσικός - ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου και η λαμπερή Idra Kayne.

Δανάη Μπάρκα, Αθηνά Οικονομάκου, Βασιλική Μιλλούση, Γιώργος Χρανιώτης, Γεωργία Παράσχου μίλησαν με ειλικρίνεια για την αξία του εθελοντισμού και το έργο των παιδιών του Humanity Greece

Σε αυτή τη βραδιά είδαμε και την Γιάννα Τερζή, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved