Θανάσης Κουρλαμπάς: Η λατρεία για την οικογένειά του και η απώλεια που του κόστισε!
Showbiz

Θανάσης Κουρλαμπάς: Η λατρεία για την οικογένειά του και η απώλεια που του κόστισε!

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα αργά και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τη ζωή του, τα προσωπικά του, την οικογένειά του αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο παρελθόν και στην καριέρα του ως ηθοποιός. 

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε με αγάπη για την εκπαιδευτικό σύζυγό του, Αθηνά, τονίζοντας ότι εκείνη κατάφερνε όλα αυτά τα χρόνια να κρατάει τις ισορροπίες στο σπίτι αφού το δικό του ωράριο είναι άστατο και πολύ απαιτητικό.

Αναφερόμενος στην επιλογή του να αφοσιωθεί στην υποκριτική, είπε ότι έγινε εντελώς τυχαία ηθοποιός αφού είχε ανέβει για σπουδές στην Πάντειο από την Καλαμάτα και ο ίδιος επέλεξε να πάει σε δραματική σχολή. Μάλιστα, είπε ότι δούλευε για να βγάλει τα δίδακτρα της σχολής. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Αναφερόμενος σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές του, ο Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε για την απώλεια που του κόστισε ιδιαίτερα ενώ έπρεπε να δουλέψει. Όπως παραδέχτηκε, το επάγγελμα του ηθοποιού είναι «ανελέητο» και δυστυχώς πρέπει να δουλέψουν ό,τι και αν τους έχει συμβεί. Αναφέρθηκε λοιπόν στη δύσκολη στιγμή που βίωσε όταν ενώ είχε μόλις φύγει από τη ζωή η μητέρα του, εκείνος έπρεπε να ανέβει πάνω στο θεατρικό σανίδι:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved