Βίκτωρ Κουλουμπής: Ο ταλαντούχος γιος της Κάρμεν Ρουγγέρη είναι και εκείνος καλλιτέχνης!
Showbiz

Βίκτωρ Κουλουμπής: Ο ταλαντούχος γιος της Κάρμεν Ρουγγέρη είναι και εκείνος καλλιτέχνης!

Μπορεί ο γιος της Κάρμεν Ρουγγέρη να μην έγινε ηθοποιός, όμως είναι και εκείνος καλλιτέχνης και μάλιστα πολύ καλός στον χώρο που υπηρετεί. 

Λίγοι γνωρίζουν ότι εκτός από την κόρη της που είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και αξιόλογες ηθοποιούς της γενιάς της, ασχολείται και ο γιος της Βίκτωρας με την Τέχνη.

Είναι μουσικός και συγκεκριμένα μπασίστας και μάλιστα πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Τον σέβονται και τον εκτιμούν όλοι οι συνάδελφοί του στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Φυσικά, η Κάρμεν Ρουγγέρη δεν θα μπορούσε να μην είναι περήφανη για τα παιδιά της τα οποία λατρεύει. Μάλιστα, είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της:

«Πέρασα υπέροχα σ’ αυτό το επάγγελμα και δεν θα ήθελα να εμποδίσω κανέναν. Δόξα τω Θεώ, πορεύτηκα καλά σ’ αυτόν τον χώρο, έζησα στιγμές ευτυχίας και να σου πω και κάτι. Όταν ένα παιδί έχει ένα όνειρο να κάνει κάτι, δεν μπορείς να του το κόβεις. Το μόνο που λέω και το είπα και στην κόρη μου είναι: Έχε υπόψη σου ότι πρέπει συγχρόνως να έχεις γνώσεις, έτσι ώστε, σε περίπτωση που δεν μπορείς να ζήσεις από το θέατρο, να κάνεις και κάτι άλλο στη ζωή σου. Όπως έκανα κι εγώ. Έφτιαχνα νυφικά, τα οποία ζωγράφιζα, και μπομπονιέρες και με αυτά τα λεφτά έφτιαξα το σπίτι μου. Μη νομίζεις ότι από το θέατρο βγάζεις τρελά χρήματα».

Όσο για τον γιο της, είχε αρκεστεί να πει: «Ο γιος μου, ο Βίκτωρ Κουλουμπής, είναι μπασίστας».

Δες τον στη gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved