Super Κική: Αυτή είναι η κομψή σιλουέτα της μετά την λιποαναρρόφηση! Με θεόστενο φόρεμα σε night out
Showbiz

Super Κική: Αυτή είναι η κομψή σιλουέτα της μετά την λιποαναρρόφηση! Με θεόστενο φόρεμα σε night out

Η Super Κική είχε δηλώσει πως έχει βάλει στόχο να γίνει... Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ό,τι είχε να κάνει με το σωματότυπο και πλέον είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τις τέλειες αναλογίες που πάντα ονειρευόταν. 

Φυσικά όλα αυτά τα είχε πει με το γνωστό της χιούμορ, όμως το έβαλε σκοπό της να κατακτήσει το όνειρό της να γίνει όπως ακριβώς είχε ονειρευτεί. Μετά το χειρουργείο λιποαναρρόφησης λοιπόν, στο οποίο υποβλήθηκε πριν από μερικούς μήνες, η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι απίστευτη.

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες έκανε βραδινή έξοδο σε λαμπερό event και ήταν όντως μία... άλλη σε σχέση με το κορίτσι που είχαμε συνηθίσει. Στη συγκεκριμένη εμφάνισή της μάλιστα είχε επιλέξει να φορέσει ένα πολύ στενό κυπαρισσί φόρεμα που αναδείκνυε τη νέα κομψή σιλουέτα της.

Όταν είχε κάνει το χειρουργείο η Super Κική είχε παραδεχτεί: «Έκανα και χειρουργείο και λιποαναρρόφηση. Ταλαιπωρούμαι από 15χρονών, δεν έχω ευχαριστηθεί ποτέ στη ζωή μου σορτσάκι, ακόμα και 50 κιλά να ήμουν. Δηλαδή υπήρχαν κάποια κομμάτια πάνω μου κληρονομικά, λιποαποθήκες σοβαρές, που φαινόταν πολύ άσχημο. Όσα κιλά και να έχανα, αυτό έμενε εκεί.

Πήρα πολύ γρήγορα την απόφαση. Μία που μου το είπαν, μία που πήγα, μία που πλήρωσα, μία που μπήκα. Ήταν ούτε εβδομάδα. Πλήρωσα για την επέμβαση, δεν θέλω να τα κάνω χορηγικά αυτά τα συγκεκριμένα, γιατί θέλω να έχουν κίνητρα οι γιατροί. Σπανίως κιόλας λέω πού το έκανα και σε ποιον. Το χειρουργείο διήρκησε έξι ώρες. Όταν συνήλθα δεν πονούσα, έβριζα στα πάρα πολύ χαλαρά και ήρεμα. Φοράω ιμάντα, το σορτσάκι μπορεί να μην το φορέσω και ποτέ, δεν ξέρω. Σε κανένα μήνα πιστεύω θα είναι όλα καλά. Τώρα το σορτσάκι, ξέρεις και εγώ δεν το πιστεύω. Ναι μεν βλέπω την διαφορά, την βλέπω ήδη και με τον κορσέ και πρησμένη που είμαι, τώρα θα δείξει το περιβόητο σορτσάκι πότε θα μπει.

Τώρα που έκανα το πρώτο, τώρα τελείωσε. Θα γίνω Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δούκισσα Νομικού. Το στήθος είναι και λίγο αχρείαστο, θα φύγουν λίγο τα κρέατα, η “Βαρβάκειος” γύρω γύρω και μετά βλέπουμε».

Δείτε τη νέα της εικόνα στην παρακάτω φωτογραφία:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved