Γιούλικα Σκαφιδά: To νέο τρυφερό καρέ αγκαλιά με τον τριών εβδομάδων γιο της
Showbiz

Γιούλικα Σκαφιδά: To νέο τρυφερό καρέ αγκαλιά με τον τριών εβδομάδων γιο της

Μία νέα φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον μικρό της πρίγκιπα ανέβασε η Γιούλικα Σκαφιδά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τις 24 Νοεμβρίου όπου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Gioulika-Skafida.jpg

Γιούλικα Σκαφιδά

Η γνωστής ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως ο γιος της θα πάρει το όνομα Άγγελος, από τον πατέρα της.

Η Γιούλικα Σκαφιδά κρατά χαμηλό προφίλ σχετικά με την προσωπική της ζωή, ωστόσο, ο μικρός της ήρθε για να αλλάξει τη ζωή της και να την ξετρελάνει.

Η ίδια δεν σταματά να μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπα με το μωρό, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

youlika.skafida_1701869083_3251836047468911050_1202789009.webp

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία με το χεράκι του γιου της που την ακουμπά τρυφερά. Στη συγκεκριμένη λήψη μάλιστα φαίνεται και ένα κολιέ φυλαχτό που φορά η ίδια στον λαιμό της.

Δείτε την εικόνα στην παρακάτω Gallery:

H ηθοποιός είχε αποκαλύψει το όνομα που θα πάρει ο γιος της σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show.

«Είναι το όνομα τoυ μπαμπά μου. Είμαστε τρεις αδελφές με κορίτσια, τώρα έρχεται ο Αγγελής», είχε αποκαλύψει η Γιούλικα Σκαφιδά.

«Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανα ότι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών. Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν πού θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved