Ιωάννα Τούνη: Αν και δεν είναι του... σπορ, η κουζίνα στο νέο της σπίτι είναι υπέροχη!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Αν και δεν είναι του... σπορ, η κουζίνα στο νέο της σπίτι είναι υπέροχη!

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να μη φημίζεται για τις μαγειρικές της επιτυχίες, όμως σε ό,τι αφορά την κουζίνα του σπιτιού της, αυτή είναι το όνειρο κάθε νοικοκυράς! 

Η όμορφη influencer περνάει πολύ χρόνο στην κουζίνα, κυρίως για την προετοιμασία των γευμάτων του μικρού Πάρη ο οποίος φυσικά είναι η μοναδική και κορυφαία καθημερινή προτεραιότητά της. Δεν είναι όμως από τις γυναίκες που θα κλειστεί εκεί μέσα και θα βγει αφού θα έχει φτιάξει... παστίτσιο, κουλουράκια και εκλεκτά γλυκά για την οικογένεια.

j.touni_1702232298_3254882891605353438_1583564848.jpg

Παρ' όλα αυτά, η κουζίνα της στο ολοκαίνουργιο σπίτι όπου μετακόμισε μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους πριν από μερικούς μήνες, είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακή.

Ολόλευκη, άκρως λειτουργική και με απαράμιλλο design, η κουζίνα της είναι πραγματικά από τα πιο όμορφα σημεία του σπιτιού.

Μεγάλα βαθιά συρτάρια για περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους, λειτουργική αποθήκευση σκευών και φαγώσιμων, μεγάλο ψυγείο και φαρδύς πάγκος κουζίνας είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την κουζίνα της Ιωάννας Τούνη να ξεχωρίζει.
Δείτε παρακάτω στη φωτογραφία πώς είναι:

kouzina-touni.jpg

H κουζίνα της Ιωάννας Τούνη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved