Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι ο σχεδιαστής Τόλης Σκουλαριώτης! Η φίλη του Στέλλα Γεωργιάδου στο gossip-tv
Showbiz

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι ο σχεδιαστής Τόλης Σκουλαριώτης! Η φίλη του Στέλλα Γεωργιάδου στο gossip-tv

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο εκκεντρικός σχεδιαστής Τόλης Σκουλαριώτης και η είδηση σκόρπισε θλίψη στον χώρο της μόδας και όχι μόνο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, τον τελευταίο καιρό ο γνωστός σχεδιαστής νοσηλευόταν συχνά καθώς αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκαζε να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία. Ο ίδιος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αιξωνή της Γλυφάδας, όπου ζούσε με το σκυλάκι του, Pebbles.

Κάτι που επιβεβαίωσε και η Στέλλα Γεωργιάδου σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, το απόγευμα του Σαββάτου 16 Δεκέμβρη.

«Μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο τον τελευταίο καιρό» είπε αρχικά η τραγουδίστρια και συνέχισε αποκαλύπτοντας:

«Είχε περάσει μια ηπατίτιδα, όμως οι γιατροί του έλεγαν ότι θα το ξεπεράσει από μόνος του. Είχε πρόβλημα με την καρδιά του και πριν 20 χρόνια είχε κάνει ένα by pass. Τώρα έφυγε από καρδιά. Τον έψαχναν δύο μέρες και δεν τον έβρισκαν. Πήγε η αστυνομία, άνοιξε το σπίτι και τον βρήκαν νεκρό».

Την είδηση έκανε γνωστή διαδικτυακά η ίδια η Στέλλα Γεωργιάδου η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα της τα πιο συγκινητικά λόγια:

«Τολίνο μου!!! Έφυγες νωρίς!!! Θα βλέπω δεντρόσπιτα και θα σε θυμάμαι!! Το όνειρο που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις στο αγαπημένο σου Μούρεσι. Θα σ’ έχω πάντα στην καρδιά μου!!!!».

tolis.jpg

Ο Τόλης Σκουλαριώτης στο Πήλιο.

Ο Τόλης Σκουλαριώτης είχε συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα της εγχώριας σόουπιζ και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ως προσωπικότητα.

Το μεγάλο του όνειρο και αυτό που δούλευε τα τελευταία χρόνια ήταν να δημιουργήσει ένα αγρόκτημα με σπίτια πάνω σε δέντρα ως μία εναλλακτική πρόταση διακοπών στο Μούρεσι, του Πηλίου απ' όπου και καταγόταν.

Τα τελευταία χρόνια επισκεπτόταν συχνά το βουνό των Κενταύρων και προσπαθούσε να τακτοποιήσει τις τελευταίες εκκρεμότητες προκειμένου να ξεκινήσει να κάνει πράξη τα όσα είχε ονειρευτεί.

«Το δάσος μου...», αποκαλούσε ο Τόλης το αγρόκτημά του και κάθε φορά που μιλούσε γι΄αυτό έδειχνε ευτυχισμένος και ανυπόμονος.

Δυστυχώς, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον αφού άφησε την τελευταία του πνοή, τόσο νωρίς, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη, συγγενείς, φίλους και ανθρώπους που είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Το ToliWood που είχε ονειρευτεί δεν πρόλαβε να το υλοποιήσει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved