Τοπαλίδου για τον γάμο της με τον Κουρή: «Στην ερώτηση “γιατί παντρευτήκατε τώρα” δεν έχω απάντηση»
NDP Photo Agency
Showbiz

Τοπαλίδου για τον γάμο της με τον Κουρή: «Στην ερώτηση “γιατί παντρευτήκατε τώρα” δεν έχω απάντηση»

Στις 12 Δεκεμβρίου, η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου. 

Το αποφάσισαν μετά από 18 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση του γιου τους, Πέτρου ο οποίος είναι στην εφηβεία.

koyris-topalidou-pano.jpg

Όταν τη ρωτάει κανείς γιατί τώρα, η ίδια λέει ότι δεν έχει σαφή απάντηση. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της, η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός παραδέχτηκε:

«Στην πραγματικότητα στην ερώτηση “γιατί παντρευτήκατε τώρα” δεν έχω απάντηση... Είναι γιατί τώρα είμαστε αυτοί που παντρεύτηκαν και τότε ήμασταν αυτοί που δεν παντρευτήκαμε. Έχει να κάνει με τη στιγμή. Το έχω πολύ ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό μου. Δεν είχα ονειρευτεί τίποτα σε concept γάμου.

kouris-topalidou-gamos-(10).jpg

Ήθελα πολύ να παντρευτώ τον Νίκο, να περάσουμε όμορφα, να τρελαθούμε στον χορό με τον Πέτρο στο γλέντι. Το μόνο άγχος μου ήταν να κυλήσει όμορφα η μέρα χωρίς να στεναχωρηθεί κανένας αν κάτι δεν πέτυχε, γιατί ήταν πολύς ο κόσμος. Εγώ πέρασα υπέροχα! Τώρα βλέπω στολισμένα παντού και δε σκέφτομαι πολύ τα Χριστούγεννα, αλλά περισσότερο τον γάμο».

Πηγή: Glow

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved