Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Αριστομένης Γιαννόπουλος: Ποζάρουν μαζί, 3 χρόνια μετά τον χωρισμό τους
Showbiz

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Αριστομένης Γιαννόπουλος: Ποζάρουν μαζί, 3 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Μπορεί να έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, να παντρεύτηκαν το 2018 σε έναν άκρως λαμπερό γάμο, όμως 2 χρόνια μετά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Και τώρα είναι και πάλι καλοί φίλοι. 

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Αριστομένη Γιαννόπουλο οι οποίοι φαίνεται πως πλέον δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν ανάμεσά τους παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι που πέρασε, είχε αρχίσει να ακούγεται πως δεν λένε ούτε γεια καθώς είχαν συναντηθεί στη Μύκονο και πράγματι δεν μίλησαν καθόλου μεταξύ τους. Όμως, φαίνεται πως η όμορφη influencer και ο γνωστός πλαστικός χειρουργός φαίνεται πως έχουν βρει τους σωστούς κώδικες επικοινωνίας και είναι και πάλι φίλοι.

«Σαν άνθρωποι δεν έχουμε χωρίσει! Υπάρχει πολλή αγάπη και από τις δύο πλευρές και οφείλουμε ο ένας στον άλλο αυτό που είμαστε σήμερα. Πάντα στη σχέση μας υπήρχε σεβασμός και αληθινό ενδιαφέρον και από τους δύο και προχωρούσαμε μαζί σε όλα», είχε παραδεχτεί παλιότερα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον πρώην σύζυγό της ενώ εκείνος πιο πρόσφατα είχε πει: «Είμαι 3,5 χρόνια χωρισμένος από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, είναι κουραστικό να μιλάμε ακόμα γι’ αυτό. Δεν μου δημιουργεί πρόβλημα, κι εγώ και το άτομο που είναι δίπλα μου είναι φουλ προσαρμοσμένο στο θέμα. Δεν είμαι χρόνια με τη νέα μου σχέση, αλλά μήνες. Δεν γνωρίζεται με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Δεν λέω ποτέ όχι σε έναν δεύτερο γάμο».

Πριν από μερικά βράδια, οι δυο τους βρέθηκαν σε opening γνωστού μαγαζιού στον Πειραιά και όχι μόνο είχαν πολλά να πουν αλλά και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό, σαν να μην είχε μεσολαβήσει απολύτως τίποτα ανάμεσά τους.

Δείτε παρακάτω:

AS2A2140.jpg
2143_ALEXANDRA_PANAGIOTAROY_ARISTOMENIS_GIANOPOYLOS_14122023.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved