Τόλης Σκουλαριώτης: Η αιτία του ξαφνικού θανάτου του, η μαρτυρία & το «αντίο» των φίλων του
Showbiz

Τόλης Σκουλαριώτης: Η αιτία του ξαφνικού θανάτου του, η μαρτυρία & το «αντίο» των φίλων του

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο της μόδας ο ξαφνικός χαμός του στυλίστα και σχεδιαστή Τόλη Σκουλαριώτη ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, δύο μέρες μετά τον θάνατό του. 

Την είδηση επιβεβαίωσε στο gossip-tv η Στέλλα Γεωργιάδου η οποία σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, το απόγευμα του Σαββάτου 16 Δεκέμβρη ήταν πολύ ταραγμένη και φυσικά βυθισμένη στη θλίψη για τον χαμό του καλού της φίλου.

Όπως αποκάλυψε η ίδια: «Μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο τον τελευταίο καιρό» εξηγώντας πως αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων είπε: «Είχε περάσει μια ηπατίτιδα, όμως οι γιατροί του έλεγαν ότι θα το ξεπεράσει από μόνος του. Είχε πρόβλημα με την καρδιά του και πριν 20 χρόνια είχε κάνει ένα by pass. Τώρα έφυγε από καρδιά. Τον έψαχναν δύο μέρες και δεν τον έβρισκαν. Πήγε η αστυνομία, άνοιξε το σπίτι και τον βρήκαν νεκρό».

Το αντίο των φίλων του

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι της σόουμπιζ και της μόδας που τον γνώρισαν ή συνεργάστηκαν μαζί του, μόνο τα καλύτερα λόγια είχαν να πουν για εκείνον ενώ θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με συγκίνηση. Ανάμεσά τους και ο Περικλής Κονδυλάτος ο οποίος ήταν καλός φίλος του Τόλη Σκουλαριώτη και τον είχε γνωρίσει από τότε που έκαναν και οι δύο τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της μόδας.

«Αντίο Τόλη μου, φανταστικό αγόρι της μόδας. Ήσουν πάντα η έμπνευση μου, ο ορισμός της νιότης, ο ορισμός του να μένει κανείς πάντα παιδί, και του να κάνεις όνειρα. Πάντοτε με πίστευες και με ενθάρρυνες και ήσουν ο πρώτος που με πήρες σε μια πολύ σπουδαία επαγγελματική μου στιγμή να με συγχαρείς με γνήσια ανιδιοτελή χαρά» έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος και συνέχισε:

«Θα θυμάμαι το γέλιο σου, το υπέροχο ντύσιμο σου, και το ότι ήσουν πρωτοπόρος. Σε γνώρισα στα πρώτα μου βήματα σε αυτό το χώρο και ήσουν πάντα καλόκαρδος και ανοιχτός. Θα θυμάμαι όλες τις ωραίες μας στιγμές, και θα τις φυλάξω μέσα μου. Ελπίζω από εκεί που είσαι να με συγχωρέσεις».

Η Στέλλα Γεωργιάδου ήταν η πρώτη που έκανε ανάρτηση, ανακοινώνοντας ουσιαστικά τον χαμό του Τόλη Σκουλαριώτη. Συγκεκριμένα έγραψε χθες (16/12) το απόγευμα:

«Τολίνο μου!!! Έφυγες νωρίς!!! Θα βλέπω δεντρόσπιτα και θα σε θυμάμαι!! Το όνειρο που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις στο αγαπημένο σου Μούρεσι. Θα σ’ έχω πάντα στην καρδιά μου!!!!».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved