Συνατσάκη για beef με Κουτσελίνη: «Παραμένω στις δηλώσεις μου… Δεν θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ»
Showbiz

Συνατσάκη για beef με Κουτσελίνη: «Παραμένω στις δηλώσεις μου… Δεν θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ»

Επανήλθε στη δημόσια κόντρα της με τη Ζήνα Κουτσελίνη η Μαίρη Συνατσάκη με νέες δηλώσεις της όταν ρωτήθηκε σχετικά.

«Δε θυμάμαι καθόλου εκείνη την περίοδο να φτάνει στα αυτιά μας η στεναχώρια της Ζήνας Κουτσελίνη και η ενόχλησή της. Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί της δια ζώσης, οι δηλώσεις που έχω κάνει μετά από αυτό το γεγονός είναι πολύ συγκεκριμένες και παραμένω σε αυτές.

Η δημόσια ‘σφαίρα’ δεν είναι ο τόπος για να λυθεί το ζήτημα, έχει πάρει πολύ φως. Όταν κάποιος αναφέρεται στο ήθος μου, είναι η “αχίλλειος πτέρνα” μου, προσπαθώ για αυτό. Δε θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ» είπε η Μαίρη Συνατσάκη η οποία λίγο πριν είχε αναφερθεί για την τηλεοπτική της πορεία μέχρι τώρα.

synatsaki.jpg

«Πέρασα μια περίοδο πρόσφατα που έλεγα μήπως με μια παρέα να κάναμε ξανά κάτι τηλεοπτικό. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό, αν είναι να έρθει θα έρθει και τότε θα το συζητήσω. Τότε είχα “ζοριστεί” πολύ στο κομμάτι του αυθορμητισμού, όχι στο MAD.

Προσπάθησαν αρκετοί να με βάλουν σε καλούπι. Το Masterchef ήταν ένα από αυτά τα project. Μου έλεγαν πώς θα στέκομαι και τι θα φοράω» κατέληξε η παρουσιάστρια η οποία έχει αφοσιωθεί τον τελευταίο καιρό στην ανατροφή της κόρης της, Ολίβιας.

Δείτε παρακάτω όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved