Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ο ρόλος στον «Παράδεισο», η ζωή με τον Κουτσόπουλο & η λατρεία για τον γιο τους
Showbiz

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ο ρόλος στον «Παράδεισο», η ζωή με τον Κουτσόπουλο & η λατρεία για τον γιο τους

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για την τηλεοπτική επιστροφή της μέσα από πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Ο Παράδεισος των κυριών...

Η ηθοποιός θα υποδύεται μία όχι και τόσο καλή γυναίκα που «εισβάλλει» στο σίριαλ για να αλλάξει τη ζωή όλων των ηρώων.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δήλωσε πολύ χαρούμενη γι' αυτή την εξέλιξη στην επαγγελματική της ζωή από την οποία απείχε προκειμένου να μεγαλώσει τον γιο της, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

koutsopoulos.jpg

Όπως παραδέχτηκε η ηθοποιός, είναι πολύ χαρούμενη με αυτή τη συνεργασία ενώ σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον γνωστό σεφ και παρουσιαστή τόνισε ότι είναι πολύ υποστηρικτικός μαζί της, όχι όμως και εκείνη καθώς όπως τόνισε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έχει ανάγκη από κάτι τέτοιο μιας και γνωρίζει ακριβώς τι θέλει να κάνει.

Επίσης, η Χρύσα Μιχαλοπούλου αποκάλυψε και πώς ακριβώς γνωρίστηκε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, λέγοντας πως ήρθαν πιο κοντά μέσα από μία βαρετή συζήτηση που είχαν στα social media, λίγο πριν τη δύσκολη περίοδο του κορονοϊού.

michalopoulou-3.jpg

Σε ό,τι αφορά τη μητρότητα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είπε ότι από πολύ μικρή ήθελε να γίνει μαμά και μάλιστα επιθυμούσε να γίνει σε νεαρή ηλικία. Έτσι, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος της, ήταν σαν να ήταν έτοιμη από πάντα.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η Χρύσα Μιχαλοπούλου στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά από καιρό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved