Κομνηνού: Το ταξίδι που της άλλαξε τη ζωή & τα τρυφερά λόγια: «Η εγγονή μου είναι ευλογημένη»
Showbiz

Κομνηνού: Το ταξίδι που της άλλαξε τη ζωή & τα τρυφερά λόγια: «Η εγγονή μου είναι ευλογημένη»

Η Φιλαρέτη Κομνηνού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου σήμερα (17/12).

Η γνωστή ηθοποιός εξιστόρησε διάφορες στιγμές που έζησε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι της στην Αφρική, όπως και για τον «ρόλο» της γιαγιάς τώρα που ο γιος της, επίσης ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου και η νύφη της Δανάη Μιχαλάκη, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού ξεκίνησε τη συνέντευξη μιλώντας για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν. Συγκεκριμένα για τον ρόλο της είπε: «Όταν ένας ρόλος σου γίνεται απωθημένο από τα χρόνια της δραματικής σχολής, και θες να τον παίξεις και περνάνε τα χρόνια, αρχίζει μέσα σου και κατασταλάζει και η εμπειρία ζωής, έρχεται η συνάντηση».

Μίλησε επίσης, για το παρελθόν της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τους γονείς της για να γίνει ηθοποιός. «Δεν ήθελαν οι γονείς μου να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου ήθελαν η κόρη τους να κάνει πανεπιστημιακή καριέρα. Εγώ ξαφνικά λοξοδρόμησα και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή. Κάποια στιγμή με ανακάλυψαν.

«Είναι μέσα στην ψυχολογία του ηθοποιού το ότι μετακομίζω συνεχώς. Συνεχώς η ζωή μου είναι υπαναχώρηση. Δηλαδή έτσι όπως άλλαζα σχολεία και σπίτια, έτσι αλλάζω και θέατρα κάθε χρονιά σχεδόν, καμαρίνια, συναδέλφους, συνεργασίες. Υπάρχει αυτό το αέναο της ζωής μου, δεν έχω αισθανθεί ότι έχω αράξει…Έχω προσαρμοστεί όμως. Ίσως αυτό είναι που ήθελα, ίσως γι’ αυτό είμαι και τόσο ταξιδιάρα».

komninou.jpg

Ταξίδι ζωής

Στη συνέχεια της συζήτησής της με τη Μαρία Μπακοδήμου, η Φιλαρέτη Κομνηνού εξιστόρησε με κάθε λεπτομέρεια το μαγικό της ταξίδι με έναν πολύ καλό της φίλο στο Κάμπο Βέρντε, το οποίο όπως μας αποκάλυψε ήταν από τα ταξίδια της ζωής της τα οποία την έχουν τρομάξει. Η ίδια είπε: «Σε αυτή την περιοχή υπάρχει ένας νόμος απαράβατος. Τη θάλασσα πρέπει να την προσέχεις γιατί δεν αστειεύεται. Συνήθως όταν πηγαίνεις σε ένα άγνωστο μέρος, πρέπει να πηγαίνεις πριν πέσει το φως. Εμείς όμως δεν είχαμε κάνει καλό προγραμματισμό και φτάσαμε σε ένα από τα νησιά νύχτα. Κατεβήκαμε με το φουσκωτό για να βγούμε στο χωριό του νησιού να φάμε. Έτσι όπως βγαίναμε, ενώ έβλεπα τα φώτα του χωριού, ξαφνικά εξαφανίζονται. Λέω «Βασίλη τι έγινε;» Κι ακούω τον Βασίλη να μου λέει «Δώσε μου το φακό» και ήταν ένα κύμα που είχε σηκωθεί τόσο ψηλά που κάλυπτε τα φώτα του χωριού… Γυρίσαμε πίσω στο καταμαράν. Εκεί φοβήθηκα, γιατί αν εκεί μας έπαιρνε το κύμα, δεν ξέρω τι θα γινόμασταν.

Αυτά τα ταξίδια πάντα έχουν έναν κίνδυνο, αλλά πάντα έχουν και μία γοητεία γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος με τη δύναμη που μπορεί να έχεις μέσα σου. Ανακαλύπτεις και φόβους σου.

Λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό της εκπομπής «Γεια σου» η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τον «ρόλο» της γιαγιάς. «Απερίγραπτη η αίσθηση του να γίνεσαι γιαγιά. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το περιγράψω. Αισθάνομαι ότι αυτό το παιδί είναι και ευλογημένο, γεννήθηκε την ημέρα που γιορτάζει η Παναγιά η Χοζοβιώτισσα της Αμοργού, ένα νησί που λατρεύει και ο Γιώργος και η Δανάη. Βιώνω αυτό που δεν μπορώ να το περιγράψω, όταν το παίρνεις αγκαλιά, το κρατάς και νιώθεις την καρδιά του».

Η ηθοποιός τόνισε πως δε θέλει να συζητήσει περεταίρω για τα συναισθήματα που βιώνει ως νέα γιαγιά, γιατί κατά βάθος είναι μία κατάσταση που αφορά τα παιδιά της.

Δείτε ολόκληρη της συνέντευξη της Φιλαρέτης Κομνηνού στη Μαρία Μπακοδήμου παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved