Μαξίμου–Χειλάκης: «Δεν θα περάσει μέρα που δεν θα της πω ότι την αγαπώ και πόσο όμορφη είναι...»
Showbiz

Μαξίμου–Χειλάκης: «Δεν θα περάσει μέρα που δεν θα της πω ότι την αγαπώ και πόσο όμορφη είναι...»

Στην εκπομπή The Break και την Βάσω Λασκαράκη παραχώρησαν συνέντευξη η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης. Το ζευγάρι μίλησε για τη γνωριμία του και τον έρωτα μετά από 19 χρόνια που είναι μαζί.

«Τον Αιμίλιο τον είχα δει πρώτη φορά σε μία κινηματογραφική ταινία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Βλέποντας την ταινία ξαφνικά εμφανίστηκε ένα πλάσμα μέσα στην ταινία και είπα “Θεέ μου, τι όμορφο παιδί είναι αυτό;”. Το ίδιο βράδυ έγινε ένα πάρτι για την ταινία όπου είπα θα πάω, μόνο και μόνο γιατί ήλπιζα ότι θα είναι εκεί. Δεν ήταν. Πέρασαν τα χρόνια, κάποια στιγμή το 2004, είμαι στα παρασκήνια και ξαφνικά ακούω ένα γέλιο και λέω από μέσα μου αυτός είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης, δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ.

Και παθαίνω πάλι το ίδιο σκίρτημα. Βγαίνω στη σκηνή, τελειώνει η παράσταση και μετά έρχεται να μας συγχαρεί. Λέω μέσα μου “κοίτα να δεις που εγώ με αυτόν τον άνθρωπο, απόψε το βράδυ θα μιλάμε στα τηλέφωνα”. Γύρισα σπίτι, πέρασε η ώρα, ξεχνιέμαι και αρχίζουν να έρχονται μηνύματα στο κινητό. Ήταν πολύ παράξενο, σχεδόν μεταφυσικό. Το κινητό το βρήκε από έναν συνάδελφο. Μετά περάσαμε δια πυρός και σιδήρου για να είμαστε τον επόμενο χρόνο μαζί», είπε η Αθηνά Μαξίμου.

«Δεν ξέρω τι συνταγή, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι ακριβώς αυτό, η φροντίδα, ο σεβασμός, η αλήθεια», τόνισε η ηθοποιός.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης πήρε είπε: «Οι άνθρωποι μεγαλώνουμε και ο καθένας είναι μία αυτόνομη προσωπικότητα. Με την Αθηνά γνωριστήκαμε το 2004 και κάποια στιγμή το 2014 κοιταχτήκαμε και λέμε “δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι, έχουμε αλλάξει, είμαστε πιο σοφοί, πιο έμπειροι. Αυτό που έχουμε φτάσει να είμαστε τώρα, μας ενδιαφέρει;” Εκείνη τη στιγμή είπαμε ότι ναι, μας ενδιαφέρει να είμαστε ακόμα με αυτόν τον νέο άνθρωπο. Αυτή η ανανέωση του ενδιαφέροντος, νομίζω πως μας συμβαίνει πολύ συχνά γιατί και οι δύο, ξέροντας ότι έχουμε αλλάξει, ζητάμε από τον άλλον την επιβεβαίωση, αν ακόμα ενδιαφέρουμε ο ένας τον άλλον».

1696352007616-710275516-maximou-xeilakis-(1).webp

«Εγώ δεν θα περάσει μέρα που δεν θα πω στην Αθηνά ότι την αγαπώ πολύ και πόσο όμορφη είναι. Έχουμε αποφασίσει πολύ συνειδητά, να ζήσουμε τη ζωή μας μαζί. », πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved