H Άντζελα Γκερέκου λέει το δικό της συγκινητικό «αντίο» στον Τόλη Σκουλαριώτη
Showbiz

H Άντζελα Γκερέκου λέει το δικό της συγκινητικό «αντίο» στον Τόλη Σκουλαριώτη

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά από χτες τον σχεδιαστή μόδας, Τόλη Σκουλαριώτη ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία 52 ετών.

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο στον καταξιωμένο σχεδιαστή είναι και η Άντζελα Γκερέκου η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες που είχε βγάλει μαζί του.

1702751400629-297377169-0182_TOLIS_SKOYLARIOTIS_1912023.jpg

«Ο γελαστός πολύχρωμος, δωτικός γεμάτος ταλέντα κ όνειρα , ο Τολης Σκουλαριώτης δεν είναι εδώ και η λύπη είναι μεγάλη.

Όνειρό του, που τον οδήγησε στην συνάντηση μας στον ΕΟΤ, να φτιάξει ένα παραμυθένιο χωριό με δέντροσπιτα στην καταπράσινη μαγική έκταση του στο Μουρεση στο Β. Πήλιο που λάτρευε. Πάλευε χρόνια γιαυτό. Έδινε όλη του την ζωή… Δεν πρόλαβε, αλλά είμαι σίγουρη εκεί που πηγαίνει η γεμάτη καλοσύνη ψυχή του θα το βρει έτοιμο να τον υποδεχτεί και για να αναπαυθεί
Ο αγώνας σου όμως δεν θα πάει χαμένος.

Οι αλλαγές στους νόμους για αυτού του είδους τουρισμού θα οφείλονται κ στη δική σου δουλειά και επιμονή… Καλό σου ταξίδι παραμυθένιε μου φίλε. Σ’ευχαριστώ για αυτά τα υπέροχα που μοιραστήκαμε αλλά και δεν θα ξεχάσω ποτέ την μέρα που γέμισες με μυρωδιές, χρώματα κ μοναδικές γεύσεις το γραφείο μου.

(Ήσουνα και μοναδικός σεφ βλέπεις) στιγμές που δημιούργησα με αναμνήσεις καρδιάς με όλους τους συνεργάτες μου. Θα προσεύχομαι για σένα αγαπημένε μου φίλε!», έγραψε στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved