Μαρία Ιωαννίδου: «Έπαθα σοκ από το θάνατό της και είχα επιπτώσεις στην υγεία μου»
Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: «Έπαθα σοκ από το θάνατό της και είχα επιπτώσεις στην υγεία μου»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα γιατί δεν αγαπά πια τα Χριστούγεννα, την πρόταση γάμου του Φρέντυ Γερμανού στην Νέα Υόρκη και το γυμνό που της έκανε ζημιά.

Η ηθοποιός θυμήθηκε χριστουγεννιάτικες ιστορίες: «Έκαψα τη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα που με έβαλε η μαμά μου να προσέχω και φάγαμε μακαρονάδα. Με έχουν χτυπήσει με χιονόμπαλα στο μάτι και κυκλοφορούσα σαν πειρατής με δεμένο μάτι. Βαριόμουν αφόρητα τις οικογενειακές γιορτές, γιατί με έβαζαν συνέχεια και χόρευα».

maria-ioannidou.jpg

Για την πρόταση γάμου του Φρέντυ Γερμανού, η Μαρία Ιωαννίδου τόνισε:

«Μου έκανε πρόταση γάμου Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη. Έβαλε τη βέρα του αρραβώνα μέσα σε ποτήρι σαμπάνιας και γονάτισε. Ο Φρέντυ με βάφτισε «πάπια» από τις πάπιες του central park της Νέας Υόρκης. Έκανα χριστουγεννιάτικο δώρο στον Φρέντυ ένα ζευγάρι μοντέρνα γυαλιά και τα φόρεσε 1 φορά. Ο Φρέντυ Γερμανός μου έκανε δώρο ένα σπίτι στο Μάτι, γιατί ήξερε πόσο αγαπάω τη θάλασσα».

maria-ioannidou.webp

Γιατί δεν αγαπά πλέον τα Χριστούγεννα;

«Δεν αγαπάω πλέον τα Χριστούγεννα γιατί έχασα τη μαμά μου 27 Δεκεμβρίου. Έπαθα σοκ από το θάνατο της μητέρας μου και είχα επιπτώσεις στην υγεία μου», εξομολογήθηκε.

Για αποκαλυπτικές εμφανίσεις που έχει κάνει στο παρελθόν η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε:

«Έχω κάνει 1 γυμνή σκηνή σε ταινία και έκανα πάταγο. Κατηγορήθηκα και μου έκανε ζημιά. Ετοιμάζω το 3ο μου βιβλίο με τίτλος “Είμαι Bi”.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved