Μιχάλης Αεράκης: Το βαρύ ζεϊμπέκικο του παπά Μιχάλη του Σασμού στον Μαργαρίτη - Αποκλειστικό βίντεο
Showbiz

Μιχάλης Αεράκης: Το βαρύ ζεϊμπέκικο του παπά Μιχάλη του Σασμού στον Μαργαρίτη - Αποκλειστικό βίντεο

Ο Μιχάλης Αεράκης έχει αγαπηθεί όσο κανείς από το τηλεοπτικό κοινό, εδώ και τρεις σεζόν, μέσα από τον ρόλο του στην αγαπημένη σειρά του Alpha, Σασμός.

Ο ηθοποιός, που εκτός από επαγγελματίας, είναι ένας υπέροχος οικογενειάρχης και παππούς, είναι και ένας πολύ καλός φίλος και η ψυχή της παρέας.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον απαθανάτισε στο νυχτερινό κέντρο Γραμμές, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαργαρίτης με την Χριστίνα Μαραγκόζη και όχι απλά διασκέδασε με φίλους και συναδέλφους αλλά χόρεψε και με την ψυχή του.

Όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφαλίσαμε, ο Μιχάλης Αεράκης, ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέικικο και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα δήλωσε: «Έγινα ηθοποιός τυχαία. Επειδή είχα από μικρός γένια, με είδαν και με φώναξαν σε ένα ερασιτεχνικό σχήμα για το ρόλο του παππά. Ήταν ο πρώτος μου ρόλος! Μόλις άκουσα τον σκηνοθέτη να δίνει οδηγίες, μαγεύτηκα και είπα στον εαυτό μου ‘’αυτή τη δουλειά πρέπει να κάνεις. Μετά πήγα σε δραματική σχολή».

Όσο για τα σχέδια του μετά το τέλος της σειράς Σασμός είπε: «Έχω ήδη αρκετές προτάσεις δεν βιάζομαι μελετώ το κάθε τι. Αν ο ρόλος εμπεριέχει την πρόκληση θα έκανα ξανά καθημερνό. μου αρέσουν οι προκλήσεις αν γαργαλήσει την ψυχή μου, φυσικά θα πω ναι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved