Νάντια Κοντογεώργη: «Όσο έχω τη δυνατότητα επιλογής θα τολμώ και θα δοκιμάζω»
Showbiz

Νάντια Κοντογεώργη: «Όσο έχω τη δυνατότητα επιλογής θα τολμώ και θα δοκιμάζω»

Οι παραστάσεις που είχαν ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2020 διακόπηκαν ξαφνικά λόγω της πανδημίας. φέτος η Εθνική Λυρική Σκηνή επιστρέφει «Into the Woods», στα δάση, για να συνεχίσει το παραμύθι που είχε ξεκινήσει να διηγείται στο κοινό της τότε.

Ο λόγος για τη Νάντια Κοντογεώργη. Η ηθοποιός παίζει στο θέατρο και στην τηλεόραση, τραγουδάει, δοκίμασε τον ρόλο της παρουσιάστριας σε τηλεοπτική εκπομπή…

kontogeorgi-4.jpg

Είναι ένας τολμηρός στις επαγγελματικές επιλογές σας άνθρωπος;

Οι ηθοποιοί έχουμε τη δυνατότητα– ένα, τολμώ να πω, με όλον τον ναρκισσισμό μου, κομματάκι ευφυΐας – να αντιλαμβανόμαστε περνώντας από ρόλο σε ρόλο πως ο χρόνος της ζωής είναι μικρός, τόσος δα. Λόγω επαγγέλματος μπορούμε να χαρίσουμε στους εαυτούς μας τη δυνατότητα να απολαύσουν πολλές ζωές μέσα σε αυτόν τον λίγο χρόνο και να ασχοληθούν με πολλά πράγματα.

Και στην πραγματική ζωή για εμένα είναι χαρά να μπορώ να δοκιμάζω με διαφορετικούς τρόπους, προς διαφορετικές κατευθύνσεις, με διαφορετικούς ανθρώπους και με τρόπους που παλαιότερα ούτε καν φανταζόμουν για τον εαυτό μου. Οσο έχω τη δυνατότητα επιλογής, γιατί και αυτό είναι μεγάλη τύχη και ευλογία, θα τολμώ και θα δοκιμάζω. Γιατί μέσα από τους διαφορετικούς ανθρώπους και από τους διαφορετικούς ρόλους καταλαβαίνουμε τα κομμάτια μας.

Αλλιώς μένουμε στην ασφάλεια τού «αυτός είμαι» και ούτε εξελισσόμαστε ούτε τίποτε. Πεθαίνουμε δεκαπεντάχρονοι στα ενενήντα κάτι μας! Ο,τι αντέχει, βεβαίως, ο καθένας. Ως εκεί που του επιτρέπουν τα προσωπικά όριά του. Αλλά σημασία έχει και ποιο είναι το αίτημά του από τη ζωή.

1675043561705-515738580-kontogeorgi-5.jpg

Το δικό της αίτημα ποιο είναι; Τι θέλετε να βρείτε μπροστά σας; Τι ονειρεύεστε;

Ονειρεύομαι να έχω εσωτερική ηρεμία και να μου έχω εμπιστοσύνη. Ονειρεύομαι ότι θα είμαι εδώ και θα με στηρίζω στα καλά και στα άσχημα. Και πως θα μπορώ να ανοίγω την ψυχή μου και την καρδιά μου σε όλο και περισσότερη αγάπη.

Αγάπη απέναντι στον εαυτό μου, στον σύντροφό μου, στους φίλους μου, στην τέχνη μου. Ελπίζω να μη χάσω ποτέ την παιδική χαρά που έχω για τη ζωή. Να μη χάσω ποτέ τη λαχτάρα μου να βουτάω στα νερά, και να καταλαβαίνω μετά αν είναι κρύα ή ζεστά. Αλλά να βουτάω, πάντα.

Πηγή Βήμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved