Μελία Κράιλινγκ: Η επιστροφή στην Ελλάδα, ο ρόλος στους Πανθέους και η δημοσιογράφος μητέρα της
Showbiz

Μελία Κράιλινγκ: Η επιστροφή στην Ελλάδα, ο ρόλος στους Πανθέους και η δημοσιογράφος μητέρα της

Σε μια όμορφη και ισορροπημένη φάση ζωής βρίσκεται η ταλαντούχα Μελία Κράιλινγκ, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Οι Πανθέοι».

Αν και η ηθοποιός αποφάσισε το καλοκαίρι να έρθει στην Ελλάδα για διακοπές, όταν προς μεγάλη της απογοήτευση ακυρώθηκε η δεύτερη σεζόν της ξένης σειράς «Mammals», στην οποία συμμετείχε, τελικά οι διακοπές της επεκτάθηκαν επ' αόριστον...

melia-krailingg-(4).jpg

Οχι μόνο της προέκυψε ρόλος σε ελληνική τηλεοπτική υπερπαραγωγή, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες της Real μια πολύ όμορφη φιλία τής έχει αλλάξει τη ζωή. Από εκεί, λοιπόν, που έμενε επί εννέα χρόνια στο Λος Αντζελες και ήρθε στην Ελλάδα για ένα μόνο καλοκαίρι, η παραμονή της στα πάτρια εδάφη, όπως φαίνεται, παίρνει παράταση.

Εδώ βλέπει πολύ περισσότερο τη μητέρα της, τη δημοσιογράφο Κάτια Δημοπούλου, κάτι που απολαμβάνουν και οι δύο. Εκτός από την οικογενειακή χαρά, σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον της, η Μελία βιώνει κάτι φρέσκο και όμορφο στην προσωπική της ζωή. Ενα πρόσωπο που δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά της ταιριάζει πολύ, έχει μπει στη ζωή της.

melia-krailingg-(2).jpg



Πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός έδειξε μέσω social media το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της και δεν ήταν μόνη. Η Μ. Κράιλινγκ άφησε τον αρχιτέκτονα Νίκο Καλαντζόπουλο να βάλει την κορυφή στο στολισμένο δέντρο, κάτι που μάλλον είχε τη σημασία του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δυο τους βιώνουν μια γόνιμη και τρυφερή φιλία, την οποία, όμως, δεν είναι πρόθυμοι να την εκθέσουν στα φώτα της δημοσιότητας. Ολα έχουν αλλάξει ξαφνικά στη ζωή της ηθοποιού και η ίδια νιώθει ότι βρίσκεται ακόμη σε μεταβατικό στάδιο. Ο χρόνος είναι σύμμαχός της και είναι αυτός που θα κρίνει την εξέλιξη αυτής της σχέσης

Πηγή Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved