Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Όσο μεγαλώνει η Ιωάννα, σκέφτομαι ένα ακόμη παιδί, είμαι έτοιμη»
Showbiz

Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Όσο μεγαλώνει η Ιωάννα, σκέφτομαι ένα ακόμη παιδί, είμαι έτοιμη»

Επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό και συγκεκριμένα στην ΕΡΤ και στο «Ert backstage». Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, η Κωνσταντίνα Κομμάτα μοιράζεται με τη Realnews το τι σημαίνουν για εκείνη και την οικογένειά της οι γιορτές

«Τα Χριστούγεννα για εμάς είναι οικογενειακά τραπέζια. Είναι μια ευκαιρία να είμαστε όλοι μαζί. Δεν κανονίζουμε ταξίδια, γιατί μας αρέσει να απολαμβάνουμε όλο αυτό». Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Γιώργος Σαμαράς έχουν αποκτήσει μια υπέροχη κόρη. «Απέκτησαν άλλη λάμψη και μαγεία τα Χριστούγεννα μετά τον ερχομό της Ιωάννας. Ειδικά τώρα που αντιλαμβάνεται περισσότερα πράγματα. Γράψαμε γράμμα στον Αϊ-Βασίλη και χαιρόμαστε περισσότερο κάθε διαδικασία», λέει η Κωνσταντίνα.

samaras-kommata-(6).jpg

Ρομαντική και ονειροπόλα, δεν έχει χάσει το παιδί που κρύβει μέσα της. «Πάντα τα Χριστούγεννα τα ζούσα! Και εγώ και ο Γιώργος έχουμε κρατήσει τη μαγεία των Χριστουγέννων. Με τον ερχομό της Ιωάννας έχουν γίνει ακόμη εντονότερα».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι ένας υπέροχος πατέρας. «Είναι ένας πολύ δραστήριος μπαμπάς και τον θαυμάζω σε αυτόν τον ρόλο», λέει. Είναι, όμως και ένας εξαιρετικός σύντροφος.

KOMMATA

«Αυτό που με κέρδισε στον Γιώργο από την πρώτη στιγμή ήταν η ανεξάντλητη υπομονή του, η ευγένειά του και η διακριτικότητα. Είναι και πολλά άλλα, αυτά είναι τα εντονότερα», εξηγεί η Κωνσταντίνα Κομμάτα. Και μπορεί για κάποια ζευγάρια ο ερχομός του παιδιού να δοκιμάζει τις ισορροπίες όμως για εκείνους τα πράγματα είναι αλλιώς:

«Οι ισορροπίες αλλάζουν μετά τον ερχομό του παιδιού, τον πρώτο καιρό. Η σχέση μετά από ένα παιδί είναι πιο ουσιαστική». Γι' αυτό και ο ερχομός ενός ακόμη μωρού είναι στα σχέδιά τους. «Όσο μεγαλώνει η Ιωάννα, σκέφτομαι ένα ακόμη παιδί. Ονειρεύομαι μια μεγάλη οικογένεια. Είναι ένα εύκολο παιδί, αν και μαθαίνω πως μπορεί να μην είναι όλα τα παιδιά εύκολα. Είμαι έτοιμη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved