Η συνάντηση Λιάγκα με την Άβα Γαλανοπούλου, το καστ του Κάνε ότι κοιμάσαι & άλλες λαμπερές παρουσίες
Showbiz

Η συνάντηση Λιάγκα με την Άβα Γαλανοπούλου, το καστ του Κάνε ότι κοιμάσαι & άλλες λαμπερές παρουσίες

Μία βραδινή έξοδο πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας και μάλιστα στο event που βρέθηκε συναντήθηκε με την Άβα Γαλανοπούλου και πόζαραν μαζί. Και δεν ήταν μόνο αυτοί οι δύο που απαθανάτισε ο φακός μας αλλά κόσμος και κοσμάκης διασκέδασε στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ένα φαντασμαγορικό pre-Christmas event γεμάτο tropical και festive διάθεση έδωσαν το παρών προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, της μουσικής, του αθλητισμού, του θεάτρου, της τηλεόρασης, καθώς και φίλοι του Don Papa Rum, του μοναδικού premium rum από τις Φιλιππίνες.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 34 Athens Bar Restaurant στην πλατεία Καρύτση, βρέθηκαν λαμπεροί καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο της πόλης και party influencers, οι οποίοι διασκέδασαν με τις πιο ξεσηκωτικές μουσικές επιλογές του πιο εκκεντρικού και ξεχωριστού DJ της Αθηναϊκής νύχτας, Quentin, απολαμβάνοντας signature “Don Papa Rum” Cocktails, διασκεδάζοντας με ατελείωτο χορό και ταξιδεύοντας νοερά μέσα από το σκηνικό που θύμιζε πραγματική ζούγκλα των Φιλιππίνων.

6Z3A7435-copy.jpg

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση.

NDP Photo Agency

Την γιορτινή διάθεση συμπλήρωσαν τα animal movements από επαγγελματίες χορευτές, ενώ το photo booth και μια σειρά από άλλα activations, ήταν αρκετά για να απογειώσουν την διάθεση όσων βρέθηκαν εκεί, μετατρέποντας την βραδιά σε “talk of the town” για τα φετινά Χριστούγεννα!

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved