Μανθόπουλος: Ξεσπά η κόρη του κατά της τελευταίας συντρόφου του - «Απαράδεκτη συμπεριφορά»

Η τελευταία σύντροφος του Μανθόπουλου 

Showbiz

Μανθόπουλος: Ξεσπά η κόρη του κατά της τελευταίας συντρόφου του - «Απαράδεκτη συμπεριφορά»

Πυρ και μανία η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλο, Λήδα μετά από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό που διατηρούσε στο Facebook και το διαχειρίζεται η τελευταία του σύντροφος Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Στο εν λόγω βίντεο που δημοσιεύτηκε, δείχνει τον εκλιπόντα ηθοποιό να τραγουδά στη μητέρα του η οποία και αυτή έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή.

Η Λήδα Μανθοπούλου ζήτησε να σταματήσουν οι αναρτήσεις και αυτοί που βρίσκονται από πίσω από το λογαριασμό να σεβαστούν το πένθος της οικογένειας

Το πρόσωπο που διαχειρίζεται τον λογαριασμό του Αίαντα Μανθόπουλου είναι η τελευταία του σύντροφος, Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Η Ελισάβετ Σταμοπούλου διαχειρίζεται το προφίλ του και αρνείται να δώσει το κινητό του.

Η Ελισάβετ Σταμοπούλου μίλησε στη Super Κατερίνα: «Τιμούμε τους ανθρώπους όσο είναι εν ζωή και όταν τους χάσουμε αναρωτιόμαστε τι θα έπρεπε να είχαμε κάνει. Εύχομαι η ενδοσκόπηση να χαρίσει στην κόρη του Αίαντα ηρεμία και γαλήνη στην ψυχή της».

Και η Λήδα Μανθοπούλου μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπε: «Απίστευτα τρομακτικό και θλιβερό να βλέπεις αναρτήσεις ενός πεθαμένου ανθρώπου…»

Και τόνισε: «Ξέρουμε ότι η κυρία Ελισάβετ Σταμοπούλου διαχειρίζεται το προφίλ. Εγώ και η οικογένειά μου βρισκόμαστε σε ένα διπλό πένθος αυτή την περίοδο και είναι απίστευτα ψυχοφθόρο.

Αντί να επικεντρωθούμε εγώ και ο αδερφός μου, ο Χρήστος, σε αυτό το πένθος και να προσπαθήσουμε να θυμόμαστε με αγάπη και υπερηφάνεια τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή, πρέπει να αντιμετωπίζουμε και αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν δείχνει κανένα σεβασμό απέναντι σε εμάς ως παιδιά του. Είναι απίστευτα τρομακτικό και θλιβερό να βλέπεις αναρτήσεις ενός πεθαμένου ανθρώπου. Μπορεί άλλους να μην τους ενοχλεί όλο αυτό αλλά υπάρχουν παιδιά στη μέση που ξέρουν τι γίνεται και ξέρουν ότι ο πατέρας τους έχει φύγει.

1702982926458-14410692-manthopoulos.jpg

Ο καθένας μπορεί και έχει δικαίωμα να ανεβάζει ποστ και να εκφράζεται στον δικό του λογαριασμό όχι στον λογαριασμό του συγχωρεμένου ανθρώπου όμως. Είναι ηθικά λάθος. Θέλω να σας αναφέρω ότι εγώ και ο αδερφός μου παραμένουμε μπλοκαρισμένοι. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι το προτιμούν έτσι για άγνωστους λόγους».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved