Νίκος Φλωρινιώτης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του

Νίκος Φλωρινιώτης

ndp photo
Showbiz

Νίκος Φλωρινιώτης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του

Σε ηλικία 39 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Νίκος Φλωρινιώτης μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Συγκλονισμένοι τόσο η αδερφή του, Αννούλα όσο και οι υπόλοιποι φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Νίκος δεν είναι πια ανάμεσά τους. Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Άννα Φλωρινιώτη η οποία μέσα σε λίγο διάστημα έχασε τον πατέρα της, Γιάννη

nikos-floriniotis-annoula-florinioti.jpg

Βγήκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή, Mega Καλημέρα προκειμένου να μιλήσει για τον θάνατο του αδερφού της, αλλά δεν άντεξε… Ξέσπασε σε λυγμούς, κατέρρευσε και τη μόνη λέξη που κατάφερε να πει, ήταν: «Καταστράφηκα»! Σύμφωνα με όσα είπε οικογενειακός φίλος στην εκπομπή Tlive, η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά.

«Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Πρέπει να μου αλλάξουν τη θεραπεία. Σίγουρα θα κάτσω 1-2 μέρες να με παρακολουθούν για να δουν πως πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μια εξέταση που με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς…

nikos-floriniotis-antigrafo2.webp

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά. Ο κύριος Χαρδαβέλλας ήρθε να με δει, του είπα ότι δεν ήταν ανάγκη.

Ο κύριος Χαρδαβέλλας εν τω μεταξύ ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους που με πήραν τηλέφωνο όταν το πρωτοέμαθαν. Με πήρε να μου δώσει κουράγιο γιατί το έχει περάσει και αυτός στη ζωή του και ξέρει πόσο ανάγκη έχουν να δίνεις κουράγιο στους ανθρώπους που περνάνε κάτι παρόμοιο.

Μου έδωσε κουράγιο, μου είπε να πιστεύω στον Θεό. Ότι αυτό θέλει πολύ καλή ψυχολογία και ότι όλα θα πάνε καλά. Μου έφερε και το βιβλίο του»,είχε πει ο Νίκος Φλωρινιώτης στις τελευταίες του δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved