Γωγώ Γαρυφάλλου: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον Νίκο Φλωρινιώτη: «Γιατί μωρό μου; Γιατί;»
Showbiz

Γωγώ Γαρυφάλλου: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον Νίκο Φλωρινιώτη: «Γιατί μωρό μου; Γιατί;»

Συγκλονισμένη η Γωγώ Γαρυφάλλου από την απώλεια του καλού της φίλου, Νίκου Φλωρινιώτη.

Οι δυο τους είχαν συνδεθεί με βαθιά φιλία ετών ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που είχαν συνεργαστεί. Λίγες ώρες μετά την θλιβερή αυτή είδηση, η Γωγώ έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση.

«Γιατί Μωρό μου ? Γιατί Αδελφέ μου ? Γιατί Νίκο μου ? Θα Σαγαπω για πάντα Τζον Τζον μου ......», έγραψε ποστάροντας μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/C1B2RlGseYZ/

Η Γωγώ Γαρυφάλλου νωρίς το πρωί μίλησε στην εκπομπή, Super Κατερίνα για τον Νίκο Φλωρινιώτη και ξέσπασε σε λυγμούς: «Δεν μπορεί να είναι αλήθεια κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς.

Είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ακουστεί. Εγώ ερχόμουν στην εργασία μου στο κανάλι, και ξαφνικά ενημερώθηκα από τους δημοσιογράφους… Αχ Θεέ μου δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ο Νικολάκης μας θα πάει να συναντήσει τον μπαμπά του.

Η Άννα είναι μαζί του, μέχρι την τελευταία στιγμή δίπλα στον αδερφό της. Όλοι νομίζανε ότι είναι δίδυμα. Τόση αγάπη. Δεν έχω τι να πω, είμαι συγκλονισμένη, έχω τρελαθεί»!

200805301250320.6796_NIKOS_FLORINIOTIS_GOGO_GARIFALOY_2952008.jpg

Και πρόσθεσε η Γωγώ Γαρυφάλλου: «Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει. Έλεγα στην Αννούλα μου δεν υπάρχει περίπτωση, ο Θεός δεν τον αφήνει, είναι κοντά του και του κρατά το χέρι. ην Παρασκευή τον είδα τελευταία φορά. Α ρε, Νίκο. Πώς να είναι η μητέρα του; Δύο ανθρώπους μέσα σε 6 μήνες; Είναι συγκλονιστικό τι να πω;».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved