Κορομηλά: Τα δύσκολα φετινά Χριστούγεννα της Ρούλας και οι αναφορές στην αγαπημένη της μητέρα
Showbiz

Κορομηλά: Τα δύσκολα φετινά Χριστούγεννα της Ρούλας και οι αναφορές στην αγαπημένη της μητέρα

Διαφορετικές είναι οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων για την αγαπημένη παρουσιάστρια, Ρούλα Κορομηλά, καθώς όπως αποκάλυψε και η ίδια, η μητέρα της αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της.

Η Ρούλα Κορομηλά, για μία ακόμη τηλεοπτική σεζόν είναι η οικοδέσποινα στη βραδινή εκπομπή, "Σπίτι με το Mega", ενώ φέτος βλέπουμε στο πλευρό της τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, παρευρέθηκε στη φωταγώγηση του ελάτου στην κεντρική Πλατεία του Πειραιά, και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Η ίδια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

https://www.instagram.com/p/COQpG8LphBv/

Οι δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά
«Νομίζω, ότι όλες μου οι παιδικές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις μου, είναι όλες γεμάτες γλύκα. Πάντα στα εορταστικά προγράμματα είχα πολύ καλή διάθεση, αν και είχα πολλά ευτράπελα. Όμως, όλα αυτά ήταν πολύ γλυκά και ήμουν πολύ ενθουσιασμένη.

Μπορεί και να κάτσω στον καναπέ μου και να μην κάνω τίποτα. Να ξαπλώσω με την κουβερτούλα μου και να ακούω μουσική. Φέτος τα Χριστούγεννα, είμαι λίγο προβληματισμένη, γιατί η μητέρα μου έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα και δεν είμαι και τόσο αισιόδοξη.

Θέλω να είμαι αισιόδοξη, αλλά θέλω να τα περάσω τα Χριστούγεννα μαζί της, γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί του χρόνου. Τα περισσότερα Χριστούγεννα τα έχω κάνει μακριά από την οικογένειά μου και δεν ήταν τόσο ευχάριστα. Χριστούγεννα για εμένα είναι η οικογένεια, είναι και η θαλπωρή», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση με την μητέρα της

Πρόσφατα έκανε και μία ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια είχε ανεβάσει μία πολύ τρυφερή φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται τα χέρια των δύο γυναικών ενωμένα, με την παρουσιάστρια να γράφει στη λεζάντα: «Σε κρατάω γερά...»

Δείτε την εικόνα:

Snapinsta.app_410446817_649627087247581_1889217779543983548_n_1080.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved