Δανάη Μπάρκα: Ήταν μία καλή χρονιά το 2023 για την παρουσιάστρια; Η ηλικία, οι κόντρες και ο έρωτας
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Ήταν μία καλή χρονιά το 2023 για την παρουσιάστρια; Η ηλικία, οι κόντρες και ο έρωτας

Το 2023 ήταν μία δημιουργική και γεμάτη χρονιά για τη Δανάη Μπάρκα!

Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη μέσα από την εκπομπή της στο Mega πέρασε τα μηνύματά της, εξέφρασε τις διαφορετικές απόψεις της, την είδαμε να έρχεται σε αντιπαράθεση με πρόσωπα… και το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα την θέλουν να είναι ξανά ερωτευμένη.

Η Δανάη Μπάρκα γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 1992 και είναι πια 31 ετών και εδώ και τρία χρόνια παρουσιάζει την εκπομπή, Πάμε Δανάη.

barka-(2).webp

Μία κόντρα της που είδαμε μέσα στο 2023 είναι με την Κατερίνα Καινούργιου που βρέθηκαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό στη Θεσσαλονίκη, όμως δεν χαιρετήθηκαν.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου έχει αναφέρει σχετικά με το περιστατικό όπου η Δανάη είχε εμφανιστεί στην εκπομπή με κούπα με το λογότυπο Fay's Time, μετά την κόντρα της Φαίης Σκορδά: «Την είδα από μακριά. Εγώ είμαι της άποψης που εκτιμώ τους ανθρώπους που έχω βάλει στη ζωή μου, αυτούς που έχω στηρίξει, τους φίλους μου. Όταν γίνει κάτι και θεωρεί κάποιος ότι έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να σου το πει ή να βγει τηλεοπτικά και να το πει στα ίσα.

Εμένα ύπουλα πράγματα και αυτά τα δήθεν με μηνύματα προσωπικά δεν μου αρέσουν. Καλύτερα πάρτον τηλέφωνο και πες του "θα σε κράξω αύριο στην εκπομπή γιατί είσαι φάουλ με αυτό που έκανες", με τη Φαίη, τον Γιώργο, τον Ηλία ή με τον Γρηγόρη. Εμένα αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα, τα υπονοούμενα με κούπες κι αυτά. Εμένα αυτά δεν μου αρέσουν, δεν λειτουργώ έτσι. Με ανθρώπους που τους στήριξα στα δύσκολά τους και φέρονται έτσι δεν θέλω να έχω επαφές».

4fbad964-barka.webp

Μία ακόμα κόντρα της μέσα στο 2023 που μας απασχόλησε ήταν αυτή με τον Mente Fuerte!

Η παρουσιάστρια εναντιώθηκε στα όσα είπε η Μαρία Σολωμού σχετικά με τις επεμβάσεις και τα fillers νεαρών κοριτσιών και τότε ο Mente Fuerte ξέσπασε κατά της Μπάρκα και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

mente-fuerte-solomou-barka.jpg

Μία ακόμα κόντρα είναι αυτή με τον... Γιώργο Λιάγκα.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια με αφορμή την κόντρα του παρουσιαστή με τον πρώην συνεργάτη του και φίλο του, Δημήτρη Ουγγαρέζο, είχε πει στον αέρα της εκπομπής της: «Δεν τον ξέρω τον κύριο Λιάγκα, μπορεί να τον έχω δει δημόσια, κοινωνικά δύο φορές. Εννοείται ότι έχω περάσει και εγώ από το στόμα του, με χαριτωμένα πράγματα, αλλά οκ κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν όντως αυτό που κάνει είναι ένα χαρακτηριστικό του τύπου: “δεν θέλω να με πειράζουν ή αν ξεκινάει από το ότι είναι ένας εξαίσιος δημοσιογράφος, όπου έχει ξεκινήσει από την ενημέρωση και έχει περάσει στην ψυχαγωγία με επιτυχία και απλά γνωρίζει το παιχνίδι. Ξέρει ότι θα υπάρξει αναπαραγωγή, ότι θα υπάρξει τίτλος.

Υπάρχουν φορές που έχω δεχτεί από ανθρώπους, που δεν είναι και φίλοι μου, οι οποίοι με έχουν κάνει να αισθανθώ ένα κόμπο στο στομάχι, έγραφαν πράγματα με καθόλου αντικειμενικότητα και με εμμονή οριακά. Υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν κάνει σε εμένα και στην εκπομπή μας γενικότερα και δεν απάντησα ποτέ. Εγώ παίρνω όλο αυτό ως παιχνίδι γιατί παρατηρώ ότι όλοι οι άνθρωποι μιλάνε, γράφουν, σχολιάζουν, αλλά δεν μπορούν να είναι αντικειμενικοί, γιατί όταν ανήκεις σε μια εκπομπή δεν μπορείς να κρίνεις τις άλλες εκπομπές».

danai_barka_1701886270_3251980197644399383_48766689.jpg

Και μπορεί το 2023 να ήταν μία γεμάτη χρονιά για την 31χρονη Δανάη, όμως δεν έχει βρει ακόμα τον μεγάλο έρωτα, παρά τις φήμες που τη θέλουν να έχει έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα με γνωστό επιχειρηματία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved